Obavijesti Video Pretražite Navigacija
PREMINULO 17 LJUDI

Prebojena oštra poruka koja je noćas osvanula na zidu splitskog Doma za starije: "HDZ-ov logor"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jutros je prebojen grafit na ulazu u Dom za umirovljenike u Vukovarskoj ulici u Splitu. Na njemu je bio natpis u kojem se spominje ravnatelj Ivan Škaričić i HDZ.

Na ulazu u Dom za umirovljenike u Vukovarskoj ulici u Splitu netko je noćas na zidu napisao "HDZ-ov logor, Škaričić ubojica!".

Pročitajte i ovo Tomislav Novinščak Zoran prikaz zašto se zaraza toliko širi Dok je zaraženi mladić partijao u prepunom zagrebačkom klubu, bolnice su se punile: Put od ovakvih suludih poteza do bolničkih kreveta nije tako dalek Željka Karin, ravnateljica NZJZ SDŽ Nitko ih ni ne sprječava Mjere za Torcidu ne vrijede? Mimohod za Vukovar nisu prijavili, nisu se baš nosile ni maske, a svi nadležni peru ruke

Podsjetimo, u tom je Domu do sada od posljedica koronavirusa preminulo 17 štićenika. 

Jutros je radnik prebojio grafit. 

Ministar zdravstva VIli Beroš izjavio je kako u radu Doma nije bilo nepravilnosti. Isto je priopćilo i Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Naveli su da je Dom postupao sukladno uputama i preporukama svih nadležnih tijela te da nisu učinjeni propusti u postupanju zdravstvenih, stručnih i ostalih radnika Doma na II jedinici u Vukovarskoj.

"Korisnici su bili primjereno zbrinuti i imali su svu potrebnu svakodnevnu njegu i skrb", naveli su u priopćenju. 

Ravnatelj Ivan Škaričić nakon samoizolacije vratio se na posao. 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene