Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Milanović: "Ovo je priprema za državni udar"

"TO JE MOJ OSOBNI RAZLOG"

Porečki policajac nije imao COVID potvrdu pa ostao ispred vrata postaje: "Imam ja pravna sredstva s kojima ću se boriti"

I danas je bilo nezadovoljnih zbog uvedenih COVID potvrda. U Poreču je nije imao jedan policajac pa tako nije ni ušao na posao, a podršku mu je ispred postaje dala nekolicina građana.

Dan nakon što je najavljeno kako će Vlada tražiti način da se uvedu sankcije za one koji se ne drže mjera, gradonačelnik Čabra kaže da i dalje neće tražiti COVID potvrde od svojih građana, izvijestila je reporterka Srna Bijuk u Vijestima Nove TV.

Nezadovoljan je i policajac iz Poreča, koji danas nije imao COVID potvrdu pa nije mogao na posao. ''To je moj osobni razlog, mislim da je moja sloboda i osobni izbor hoću li ću se testirati ili ne. Prihvaćam sve posljedice od strane svog poslodavca, ali imam ja pravna sredstva s kojima ću se boriti'', rekao je Anton Ramljak, policajac iz Poreča.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Protiv nje optužni prijedlog Policija se oglasila o privođenju nastavnice kod Slavonskog Broda: ''Načelnik će donijeti ocjenu opravdanosti uporabe sredstava prisile''

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ne žele testiranja Tko stoji iza sve brojnijih prosvjeda protiv COVID potvrda? Nijedno prosvjedno okupljanje održano zadnjih dana nije bilo prijavljeno

''U ovom trenutku nema sankcije za preporuke Stožera, za provjeravanje COVID potvrda, a ukoliko bude sankcija, onda ćemo tada razmišljati o pravnim posljedicama'', zaključio je gradonačelnik Čabra Antonio Dražović.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene