Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neprimjerena reakcija

Plenković opleo po novinaru zbog pitanja o kontaktu s Đokovićem: "Ja znam da vi agitirate za oporbu..."

Andrej Plenković danas je novinara N1 televizije Hrvoja Krešića optužio da navija za oporbu nakon što je Krešić ustvrdio kako je njegov susret s Novakom Đokovićem prema definiciji HZJZ-a bio bliski kontakt.

Premijer Andrej Plenković danas je uoči predizbornog skupa HDZ-a u Zaprešiću odgovarao na pitanja novinara treba li otići u samoizolaciju nakon što se otkrilo kako je prvi reket svijeta Novak Đoković, s kojim se susreo u Zadru, pozitivan na koronavirus.

Pročitajte i ovo Ilustracija JN.1 Dobro proučite! Ovih osam simptoma povezuje se s novom varijantom koronavirusa Koronavirus - ilustracija - 5 Umrle dvije osobe Veći skok novih slučajeva zaraze koronavirusom zabilježen u još jednoj susjednoj zemlji

Nakon opaske novinara N1 televizije Hrvoja Krešića kako je premijer Đokovića dodirnuo po ramenu, a prema HZJZ-u bliski kontakt uključuje izravan tjelesni kontakt sa zaraženim, Plenković je rekao kako nije bilo riječ o fizičkom kontaktu koji bi omogućio prijenos.

"Dodirnuo sam mu rame, a pozdravili smo se s pristojne distance. Poštujemo sve što HZJZ kaže", rekao je te je novinaru N1 televizije poručio da navija za oporbu.

"Ja znam da volite agitirati za ekipu koju biste vi voljeli vidjeti na vlasti. Ja vas razumijem", rekao je Plenković na što je Krešić konstatirao da ga je premijer kao novinara napao jer postavlja pitanja.

Okršaj premijera i novinara pogledajte u videu. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene