Obavijesti Video Pretražite Navigacija
zbog rasta zaraženih

Još jedna zemlja podigla stupanj upozorenja za Hrvatsku: "Snažno preporučujemo samoizolaciju odmah po povratku"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatska je od utorka na nizozemskoj narančastoj listi zemalja zbog porasta slučajeva koronavirusa te se nizozemskim građanima "snažno preporučuje" 14-odnevna samoizolacija po povratku u zemlju, objavile su tamošnje vlasti.

"Upozorenje za putovanja za Bugarsku, Rumunjsku, Švedsku i Hrvatsku za neko će vrijeme ostati narančasto. To je zbog epidemiološkog stanja u tim zemljama. Ako i dalje odlučite tamo putovati, snažno se preporučuje da odmah po povratku u Nizozemsku odete u 14-odnevnu samoizolaciju", stoji na stranici nizozemske vlade.

Pročitajte i ovo Igor Vidić, brat blizanac nultog pacijenta U Hrvatskoj Nulti COVID-19 pacijent prije četiri godine pod rotirkama odveden u bolnicu: "Traumatično iskustvo gdje se preko noći okrenuo svakodnevni život" Slika nije dostupna Cirkuliraju podvarijante Hrvatska na udaru novog vala koronavirusa: Gdje je najviše zaraženih, kad će vrhunac i hoće li se vraćati COVID potvrde?

"Trenutno se u Hrvatskoj povećala stopa infekcije koronavirusom. Stoga je zemlja iz žute stavljena na narančastu listu zemalja", kaže vlada, uz napomenu da se u Hrvatsku putuje samo ako je nužno.

Nizozemska vlada također upozorava građane da se stanje s bilo kojom zemljom može naglo izmijeniti te da to imaju u vidu kada rade planove za putovanja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene