Obavijesti Video Pretražite Navigacija
845 novih slučajeva

Italija danas bilježi najviše oboljelih od svibnja, velik broj čine povratnici s godišnjeg odmora iz Grčke, Malte, Španjolske i Hrvatske

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Od prošlog petka svi koji se u Italiju vraćaju iz ovih zemalja moraju se testirati na koronavirus, a talijanska vlada razmatra da uvede i testiranje za one koji dolaze iz Francuske.

Italija bilježi najveći porast novooboljelih u jednom danu od svibnja. U posljednja 24 sata zabilježeno je 845 slučajeva zaraze, čak 203 više nego u srijedu. Umrlo je šestero ljudi.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Žele ubrzati tempo Punktovi i u crkvama: Do kraja rujna Italija planira cijepiti 80 posto stanovništva Slika nije dostupna Prvi takav slučaj Preminuo pacijent koji je 250 dana bio pozitivan na koronavirus: "To samo pokazuje snagu virusa"

Najveći broj zaraženih su ljudi koji su se vratili s godišnjeg odmora iz Grčke, Španjolske, Malte i Hrvatske, javlja The Guardian. Prošlog petka uvedeno je obavezno testiranje za one koji dolaze iz ovih zemalja, a vlada razmišlja da na listu doda i Francusku.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene