Obavijesti Video Pretražite Navigacija
#ObiteljNaDar

Svatko može pomoći: Pokrenuta akcija koja će pomoći bolesnicima u KB-u Dubrava da vide svoje najmilije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pokrenuta je humanitarna akcija Obitelj na dar, koja bi oboljelima od koronavirusa mogla znatno uljepšati blagdane. Građani se pozivaju da doniraju svoje stare pametne mobilne uređaje koji će biti podijeljeni COVID bolesnicima u KB-u Dubrava.

U humanitarnoj akciji Obitelj na dar pozivaju se svi građani koji imaju funkcionalne pametne telefone koje ne koriste da ih doniraju pacijentima u KB-u Dubrava kako bi im omogućili da se čuju i vide sa svojim obiteljima za blagdane.

Pročitajte i ovo Ilustracija ipak su rijetke Otkrivene dvije nove nuspojave cjepiva protiv korone: Pregledali kartone čak 99 milijuna ljudi, ovo su rezultati Novac za kuću prikupljen - 3 Veliko srce Hrvatske U plamenu im je nestao cijeli život, no pomoć je brzo stigla: Skupljen je novac za kuću obitelji sa sedmero djece, ali postoji jedan problem

"Draga ekipa, naša humanitarna kampanja Obitelj na dar službeno je počela. Tražimo donacije vaših starih smartphonea kako bi naši volonteri pomogli COVID pacijentima KB-a Dubrava za blagdane uspostaviti videopoziv s njihovim najmilijima. Osim mene iza kampanje stoji dr. Sonja Krofak (intenzivistica na ispomoći u KB-u Dubrava), ali i još mnogo divnih ljudi u medicinskim i prijateljskim krugovima! Molimo vas, bacite oko na Obitelj na dar i na Facebook događaj gdje su sve informacije! Neka obitelj pacijenata za Božić usklikne: Vidimo te!", napisala je radijska voditeljica Mirna Savić na Facebooku. 

Volonteri će na Badnjak, Božić i na Sv. Stjepana ući na COVID odjel, pacijentima donijeti mobitele te im pomoći da uspostave vezu sa svojim najmilijima.

Uređaji se mogu donirati na ovim lokacijama: trijažni kontejner bolnice Sveti Duh (radnim danom od 9 do 17 sati) ili u prostorima zaklade Hrvatska kuća srca na adresi Ilica 5/II (prolaz Oktogon).

Oni koji ne mogu doći na navedene lokacije mogu se javiti na obiteljnadar@gmail.com te dogovoriti mjesto preuzimanja uređaja (unutar grada Zagreba). 

Mobiteli koji se doniraju moraju moći uspostaviti kvalitetan videopoziv - imati funkcionalnu kameru, mikrofon i moguće spajanje na Wi-Fi mrežu, bez velikih oštećenja posebice na ekranu, napunjen i spremljen u kutiju ili vrećicu s odgovarajućim punjačem.

 

Draga ekipa naša humanitarna kampanja je SLUŽBENO KRENULA🥳 Tražimo donacije vaših starih smartphonea kako bi naši...

Objavljuje Mirna SavićSrijeda, 16. prosinca 2020.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene