Obavijesti Video Pretražite Navigacija
GRAD DAO ROK

Odzvonilo parkiranju na trgovima, u parkovima i na javnim zelenim površinama u Zagrebu

Šteta od potresa koji je pogodio Zagreb i okolicu - 3
Šteta od potresa koji je pogodio Zagreb i okolicu - 3 Foto: DNEVNIK.hr
Odzvonilo je parkiranju na javnim površinama u Gradu Zagrebu. Scene vozila parkiranih, primjerice, na Zrinjevcu, od ponedjeljka više ne bi trebali viđati.

Sektor za komunalno i prometno redarstvo Grada Zagreba uputio je obavijest građanima da do ponedjeljka, 18. svibnja 2020. svoja vozila uklone s javnih površina koje nisu predviđene za parkiranje i zaustavljanje, naročito s trgova, parkova i javnih zelenih površina.

Pročitajte i ovo Potres prouzročio ogromnu štetu i s druge strane Medvednice, najgore u Stubici zagreb nije partner vladi Uhlir: "Moramo biti potpuno jasni i otvoreni, Grad Zagreb ne želi obnavljati grad" Ivica Rovis, ravnatelj Zavoda za prostorno uređenje, i Barbara Štrbac nakon potresa Šef zavoda za prostorno uređenje Zagreba objasnio zašto se Spomenik domovini i dalje gradi

"Sva parkirališna mjesta su nakon potresa pravovremeno očišćena te se blagovremeno čiste od građevinskog i glomaznog otpada, a za građane pogođene potresom je osigurano besplatno parkiranje u svim javnim garažama", priopćili su iz Ureda Grada Zagreba. 

Sugrađanima se zahvaljuju na suradnji i razumijevanju.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene