Zračna luka Dubrovnik (Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL) - 1
Zračna luka Dubrovnik (Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL) - 1 Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL

Putnici iz Crne Gore i BiH, koji su zrakoplovom iz Rima u utorak stigli u dubrovačku zračnu luku, prošli su kontrolu granične policije i sanitarne inspekcije te će posebnim vozilima pod policijskom pratnjom biti dopraćeni do granice, potvrdio je medijima direktor luke Frano Luetić.


U Zračnu luku Dubrovniku u utorak popodne sletio je zrakoplov iz Rima. Putnici iz Crne Gore i BiH su prošli kontrolu granične policije i sanitarne inspekcije te će posebnim vozilima pod policijskom pratnjom biti dopraćeni do granice, potvrdio je medijima direktor luke Frano Luetić.

Vezani članci Terasa kafića, ilustracija Stigle detaljne upute za vlasnike kafića, ali i goste: Na toalet s maskom, živa glazba zabranjena Cjepivo, ilustracija Još jedna europska zemlja nabavlja Sputnjik: Naručili dva milijuna doza

Luetić je rekao i da su hrvatski putnici u samoizolaciji.

Kako je potvrđeno iz županijskog Stožera Civilne zaštite, u zrakoplovu Vuelinga trebalo je biti 149 putnika, ali je velika većina odustala od leta. Na granici bi putnike trebale preuzeti nadležne službe susjednih država.

Jutarnji list navodi da su dva putnika, iz SAD-a i Argentine, smještena u karantenu u blizini Dubrovnika. Zrakoplov Vuelinga se predvečer vratio u Rim.

Ranije su iz Zračne luke Dubrovnik za DNEVNIK.hr potvrdili da je svih 44 putnika s tog leta pregledano. (Hina)