Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kampanja za EU

HDZ-ovi kandidati u posjetu Koprivnici: Zalagat ćemo se za ravnopravnost država i razvoj cijele Hrvatske

Sunčana Glavak, kandidatkinja s liste HDZ-a na izborima za Europski parlament (Foto: Dnevnik.hr)
Sunčana Glavak, kandidatkinja s liste HDZ-a na izborima za Europski parlament (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Sunčana Glavak, kandidatkinja s liste HDZ-a na izborima za Europski parlament (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/1 >>
Kandidati HDZ-a u Koprivnici su posjetili 23. Dane travnjaka, gdje su se družili s građanima i probali domaće specijalitete.

HDZ-ovi su kandidati u Koprivnici poručili da žele pojačati razvoj cijele Hrvatske, ali i veću ravnopravnost s ostatkom Europske unije. Zalagat će se, kažu, da se Hrvatskoj ne smanjuje iznos novca dostupnog iz europskih fondova.

Pročitajte i ovo Ivan Penava predao liste za EU parlament utrka za sastavljanje vlade Penava uputio poruku Plenkoviću: "To je izigravanje naših stavova, upozoravam ga..." Ivan Penava POSTIZBORNA KOMBINATORIKA Nervozni Penava napao novinarku: "Iz vas izbija neka huja." Izbjegao odgovor na ključno pitanje

"Želimo smanjiti tu Europu koju bi neki nazvali Europu dviju brzina. I ono što nam je najvažnije: tko od nas uđe u Europski parlament, u novoj financijskoj perspektivi od 2021. do 2027. zalagat će se da se ne smanjuju sredstva kohezijskog fonda jer to je nešto što je nužno Hrvatskoj za razvoj", rekla je Sunčana Glavak, kandidatkinja s liste HDZ-a.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene