Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"OBILJE OSOBNE SREĆE"

I župan kojeg je supruga prijavila zbog nasilja čestitao Božić: "Neka se naša srca ispune toplinom i ljubavlju"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Božićnu čestitku s porukama topline i ljubavi uputio je i Alojz Tomašević, župan požeško-slavonske županije, kojeg je supruga prijavila zbog obiteljskog nasilja.

 

Pročitajte i ovo Mara Tomašević za Provjereno o zlostavljanju - 3 večeras na novoj tv Mara Tomašević ekskluzivno za Provjereno o mučnoj povijesti zlostavljanja: ''Ja sam bećar... to što ponekad dobiješ neku šamarčinu, pa šta je to!'' Ivan Malenica, HDZ-ov ministar pravosuđa i uprave NAKON PRESUDE TOMAŠEVIĆU Ministar Malenica ekskluzivno za Dnevnik Nove TV najavio izmjene zakona, pravomoćno osuđeni obiteljski nasilnici neće se moći kandidirati na izborima

Požeško-slavonski župan Alojz Tomašević uputio je čestitku stanovnicima njegove županije u kojoj priziva toplinu i ljubav u njihova srca prema svim ljudima dobre volje.

"U danima Došašća kada dočekujemo rođenje Isusovo te se pripremamo za proslavu Božića neka se naša srca ispune toplinom i ljubavlju prema svim ljudima dobre volje, a posebno onima koji su u potrebi, koji su napušteni, bolesni ili ih pritišću svakojake životne nedaće. Neka nam rođenje Kristovo donese obilje Božjeg blagoslova, mira, ljubavi i osobne sreće, a našoj Domovini podari blagostanje i sretnije dane u Novoj 2018. godini. Vaš župan Alojz Tomašević", stoji u županovoj poruci stanovnicima Požeško-slavonske županije.

Bila bi to još jedna sasvim protokolarna i nezanimljiva čestitka da ju nije potpisao čovjek koji je proteklih mjeseci bio u središtu interesa javnosti, ali i pravosudnih organa zbog optužbi za obiteljsko nasilje. 

Zbog njega je i premijer Andrej Plenković raspustio županijski ogranak HDZ-a, a Tomaševića pozivao da odstupi s mjesta župana, no ovaj ga nije poslušao. A kako je izabran neposredno nitko ga ni ne može smijeniti

Odnedavno mu je istekla i zabrana približavanja supruzi koja ga je prijavila zbog nasilja tvrdeći da ju duže vrijeme zlostavlja. Sud mu zabranu nije produžio iako je supruga i javno tvrdila da strahuje za život. 

U medijima se u subotu pojavila informacija da je Tomašević ipak zatražio sastanak s Plenkovićem te se spekulira da će pristati na ostavku. 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene