Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na čelu izaslanstva

Zoran Milanović na mimohodu u Parizu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Milanović u Pariz ide na čelu hrvatskog izaslanstva u kojem će biti i ministri unutrašnjih i vanjskih poslova Ranko Ostojić i Vesna Pusić.

Hrvatski premijer Zoran Milanović sudjelovat će u nedjelju na mimohodu za obranu republikanskih vrijednosti što se organizira u Parizu, objavljeno je u subotu iz vlade.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović čeka se most? Milanović već ima podršku 57 zastupnika? "Pitali su nas želimo li razgovarati" Zoran Milanović, Andrej Plenković - 3 Večeras u Provjerenom Ako ste ih zaboravili: Plameni jazavac, gojenac, šmrkavac, nilski konj... Nisu to klinci, nego najmoćniji političari u Hrvatskoj

Na tome skupu zakazanom nakon ubojstva dvanaest osoba u terorističkome napadu na satirički tjednik Charlie Hebdo, sudjelovat će najviši dužnosnici Europske unije i vođe europskih zemalja.

Milanović u Pariz ide na čelu hrvatskog izaslanstva u kojem će biti i ministri unutrašnjih i vanjskih poslova Ranko Ostojić i Vesna Pusić.

Francuska u lovu na pomagače napadača, stižu prijetnje novim napadima

Dolazak su već najavili predsjednik Europskog vijeća Donald Tusk, britanski, španjolski i talijanski premijer David Cameron, Mariano Rajoy i Matteo Renzi, a očekuje se da će sudjelovati i njemačka kancelarka Angela Merkel. Dolazak je potvrdio i turski premijer Ahmet Davutoglu, a iz Rusije šef diplomacije Sergej Lavrov.

Heroj skriven u kartonskoj kutiji - kako je pomogao policiji u lovu na teroriste

Veliki 'republikanski mimohod' kojim se želi poduprijeti slobodarski duh tjednika koji je bio žrtvom terorističkog napada u srijedu predviđen je na poziv gotovo svih političkih, vjerskih i sindikalnih čelnika. Predviđena su i okupljanja u svim većim francuskim gradovima. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene