Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Premijer Zoran Milanović izrazio je u ponedjeljak sućut danskoj premijerki Helle Thorning-Schmidt u povodu ubojstva dvojice Danaca u nedavnim terorističkim napadima u Kopenhagenu.


"S dubokim sam žaljenjem primio vijest o napadu na kulturni centar i sinagogu u Kopenhagenu. Naše misli su s obiteljima poginulih i ranjenih te sa svima koje je taj zastrašujući čin nasilja povrijedio", napisao je Milanović u poruci danskoj premijerki.

Vezani članci Boris Jokić s Instituta za društvena istraživanja Boris Jokić o sukobu Plenkovića i Milanovića: "To je razina 6.c razreda, za to nisu izabrani i to mora odmah stati!" Milanović i Plenković Andrej Plenković i Zoran Milanović odbili se sučeliti u programu Nove TV

"U ovoj tragičnoj prigodi, dopustite mi da izrazim, u ime vlade i svoje osobno, najdublju sućut i suosjećanje vama i danskom narodu", stoji u pismu predsjednika vlade.

Dvije osobe optužene za pomaganje napadaču iz Kopenhagena

Dvojica muškaraca ubijena su tijekom vikenda u terorističkim napadima na sinagogu i na skup o slobodi govora u Kopenhagenu.

Policija je ubila osumnjičenog napadača, 22-godišnjeg Danca Omara el-Husseina i uhitila dvije osobe koje su mu pomagale. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook