Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Terorizam

Milanović izrazio sućut zbog napada u Kopenhagenu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premijer Zoran Milanović izrazio je u ponedjeljak sućut danskoj premijerki Helle Thorning-Schmidt u povodu ubojstva dvojice Danaca u nedavnim terorističkim napadima u Kopenhagenu.

"S dubokim sam žaljenjem primio vijest o napadu na kulturni centar i sinagogu u Kopenhagenu. Naše misli su s obiteljima poginulih i ranjenih te sa svima koje je taj zastrašujući čin nasilja povrijedio", napisao je Milanović u poruci danskoj premijerki.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović - 2 Neće biti mandatar Nakon što je od njega odustao i SDP, što je preostalo Milanoviću? "Operacija nije uspjela, ali..." Rafalei dolaze u Hrvatsku Povijesni prelet FOTO/VIDEO Hrvatska vojska ulazi u 21. stoljeće: Više od milijardu eura za nove moćne čuvare neba

"U ovoj tragičnoj prigodi, dopustite mi da izrazim, u ime vlade i svoje osobno, najdublju sućut i suosjećanje vama i danskom narodu", stoji u pismu predsjednika vlade.

Dvije osobe optužene za pomaganje napadaču iz Kopenhagena

Dvojica muškaraca ubijena su tijekom vikenda u terorističkim napadima na sinagogu i na skup o slobodi govora u Kopenhagenu.

Policija je ubila osumnjičenog napadača, 22-godišnjeg Danca Omara el-Husseina i uhitila dvije osobe koje su mu pomagale. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene