Obavijesti Video Pretražite Navigacija
komentirao ministrovu aferu

Zoran Milanović: ''Ako su Kuščevići alkemijom pozlatili šipražje... to nije obična slabost''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednički kandidat Zoran Milanović osvrnuo se aferu ministra uprave Lovre Kuščevića.

''Sve ovo oko aktualnog premijera i njegovog ministra jako 'vjerodostojno' zaudara na već viđeno. Slučaj gašenja obiteljske tvrtke iz koje je prethodno do srži isisana sva supstanca, a naručitelji i državni proračun prevareni jest priča za sebe i njom neka se bave oni kojima je to u opisu posla'', napisao je Zoran Milanović na svom profilu na Facebooku.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović - 2 Neće biti mandatar Nakon što je od njega odustao i SDP, što je preostalo Milanoviću? "Operacija nije uspjela, ali..." Andrej Plenković, Zoran Milanović - 3 na Plesu Novinari pitali Jandrokovića je li tampon zona, a ubacio se Milanović: "On je prefit"

Navodi da nema ništa protiv toga da nečija priobalna djedovina, ali i neka druga, jednom postane građevinska zona. ''Ako je po zakonu i osnovama urbanizma – ok. Samo duboko jalna bića imaju s tim problem. Ali, ako je istina, ponavljam, ako je istina da su Kuščevići kupili obično šipražje od svog sumještanina, da bi to šipražje pravno/političkom alkemijom uskoro postalo pozlaćeno i stostruko vrednije, radi se o nečemu puno gorem. Takvu prijetvornost i vjerolomnost treba kazniti. Tu se ne radi o običnim, malim ljudskim slabostima'', zaključio je Milanović.

 

Aktualno Gdje je račun za pregled Predsjednice? Stigao neobičan odgovor Poliklinike +0 Račun Predsjednice iz privatne poliklinike (Foto: Dnevnik.hr) Hrvatska Gdje je račun za pregled Predsjednice? Stigao neobičan odgovor Poliklinike 1/1 >>

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene