Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

USKORO UŽIVO SDP sazvao izvanrednu presicu, komentirat će odluku Ustavnoga suda

26. travnja

Zoran Mamić dobio poziv da se javi sucu izvršenja radi odsluženja zatvorske kazne. Može tražiti odgodu

Zoran Mamić mora se javiti sucu izvršenja kako bi mu odredio datum početka izvršenja zatvorske kazne. Mamić je pravomoćno osuđen na četiri godine i osam mjeseci zatvora zbog izvlačenja novca iz Dinama.

Zoran Mamić dobio je poziv da se javi sucu izvršenja radi odsluženja zatvorske kazne. Kod suca bi se trebao pojaviti 26. travnja.

Pročitajte i ovo Suđenje braći Mamić - 3 Izvlačenje novca iz Dinama Nitko se nije pojavio na suđenju Mamićima: Trebali su svjedočiti Kranjčar, Barišić i Lulić Zdravko Mamić Troškovi veliki Nastavak drugog suđenja Mamićima opet će se morati odgoditi: Obrana iznova zatražila da se sve preseli u Zagreb

Tada će dobiti datum kada se mora javiti u zatvor, ali on tada može zatražiti odgodu odlaska na izvršenje kazne ako za to ima zakonske osnove.

Bivši trener Dinama Zoran Mamić pravomoćno je osuđen na četiri godine i osam mjeseci zatvora zbog izvlačenja novca iz Dinama.

Vrhovni sud nedavno je potvrdio i kaznu od 6 i pol godina Zdravku Mamiću koji se od hrvatskog pravosuđa skriva u BiH te bi Hrvatskoj morao vratiti 52 milijuna kuna.

Zoran Mamić nedavno se vratio iz Dubaija, kamo je otišao nakon što se vratio iz BiH. Nagađalo se kako će pobjeći od hrvatskog pravosuđa i skloniti se u BiH ili zatražiti državljanstvo u Emiratima. 

Nekoliko puta ponovio je da se ne osjeća krivim, ali da će kaznu odraditi.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene