Zoran Mamić mora se javiti sucu izvršenja kako bi mu odredio datum početka izvršenja zatvorske kazne. Mamić je pravomoćno osuđen na četiri godine i osam mjeseci zatvora zbog izvlačenja novca iz Dinama.


Zoran Mamić dobio je poziv da se javi sucu izvršenja radi odsluženja zatvorske kazne. Kod suca bi se trebao pojaviti 26. travnja.

Vezani članci Raspisana tjeralica za Zoranom Mamićem Raspisana tjeralica za Zoranom Mamićem, brat Zdravko satima na ispitivanju u Livnu, njegov odvjetnik tvrdi: "Mnogo toga se čulo" Zoran Mamić Zoran Mamić jutros se vratio u Hrvatsku: "Iskoristio sam priliku da vidim brata, ni u jednom trenutku nije bila opcija da se ne vratim"

Tada će dobiti datum kada se mora javiti u zatvor, ali on tada može zatražiti odgodu odlaska na izvršenje kazne ako za to ima zakonske osnove.

Bivši trener Dinama Zoran Mamić pravomoćno je osuđen na četiri godine i osam mjeseci zatvora zbog izvlačenja novca iz Dinama.

Vrhovni sud nedavno je potvrdio i kaznu od 6 i pol godina Zdravku Mamiću koji se od hrvatskog pravosuđa skriva u BiH te bi Hrvatskoj morao vratiti 52 milijuna kuna.

Zoran Mamić nedavno se vratio iz Dubaija, kamo je otišao nakon što se vratio iz BiH. Nagađalo se kako će pobjeći od hrvatskog pravosuđa i skloniti se u BiH ili zatražiti državljanstvo u Emiratima. 

Nekoliko puta ponovio je da se ne osjeća krivim, ali da će kaznu odraditi.