Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prava sitnica

Znate li koliko košta sat vremena u Titovom Cadillacu?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sve češće bogati i slavni biraju Brijune kao svoje mjesto za odmor. U prosjeku se zadržavaju četiri dana, a na godinu ostvare i više od 30 tisuća noćenja. Evo što ih privlači!

Odmor na Brijunima više je od kupanja i sunčanja. To je mjesto gdje se čovjek udruži s prirodom. Posjetitelji su oduševljeni i životinjama, a osim za životinje, deseci hektara osigurani su i za ljubitelje golfa.

Pročitajte i ovo Kali, otok Ugljan "Ne znamo što će biti dalje" Kupili kuću iz snova na Jadranu, a onda je počela noćna mora: Zapalili im auto, otrovali mačku... Dubrovnik - 2 Niže cijene Zimi je omiljena destinacija Hrvata: "Da smo planirali, ne bi ovako dobro ispalo"

Smirenje na otoku dosad su tako potražile brojne slavne osobe. Mnogi biznismeni svoje milijunske jahte svakodnevno sidre u brijunskom akvatoriju. A po nekim od najslavnijih glumica ime su dobile novoobnovljene sobe luksuznih hotela.

Godišnje dolazi 160.000 gostiju i to većinom ljeti. Ponudom, iako ne jeftinom, i više su nego oduševljeni. 'Mi nemamo ovakvih mjesta u Rusiji, ni blizu, zbilja je prekrasno i mogu reći da sam poprilično ljubomoran', kažu ruski turisti.

>> Upoznajte Kiki, novu stanovnicu NP Brijuni!

Često i stanica brojnim glumcima, Brijuni pružaju priliku za rad i odmor istovremeno. Na otoku nema automobila, tek stari Titov Cadillac. Najčešće ga za vožnju iznajmljuju bogati Rusi kojima cijena nije problem. Auto se može iznajmiti na sat vremena za 'samo' 5.000 kuna.

No ne troše samo turisti. Domaći gosti česti su posjetitelji velebnog otočja. Mir, tišina i privatnost su osigurani. Čarima brijunskog otočja rijetko tko može odoljeti. Dolasci najbogatijih i najslavnijih ljudi svijeta dokaz su toj tvrdnji.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene