Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zbunili građane

Razjašnjen misterij: Tele2 ispisao laserske poruke po Zagrebu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Neobični svjetlosni fenomen koji je u proteklih nekoliko dana obasjao zagrebačke zgrade zapravo je nov i inovativan način oglašavanja!

Glavni kreativac koji je preuzeo odgovornost za ovaj događaj nije nitko drugi nego Tele2 koji je laserskim grafitom najavio novi korporativni identitet. U Tele2 su pojasnili kako su koristili laserski uređaj koji ispisuje poruke po raznim površinama, a grafite je izradio Lunar, jedan od najpoznatijih hrvatskih grafitera. Tele2 je uz poruke poput '0951000444 nazovi me 0-24', '1217 kn' zgrade oslikao i novim simbolima koje su uveli u svoj novi korporativni identitet kojim se Tele2 želi još više približiti svojim korisnicima udovoljavajući njihovim potrebama, pružajući im najveću vrijednost za njihov novac.

Pročitajte i ovo Josipa Pleslić Sve objasnili Oglasio se USKOK: Komentirao je li Pleslić nudio nagodbu ako optuži Turudića i jesu li oni izvor spornih poruka Rimac i Turudić Novi detalji Objavljene nove poruke, Rimac spominje "tvoju i moju sutkinju", Turudić odgovara: "Dođi kod mene na sud"

Naime, prolaznici su nedavno u nevjerici svjedočili neobičnoj svjetlosti nakon koje su se ukazale poruke na zagrebačkim gornjogradskim zgradama uključujući i Kulu Lotrščak. Poruke su se nasumce pojavljivale na zgradama i nestajale nakon svega nekoliko sekundi. Iznenađeni građani koji su prisustvovali jedinstvenom događanju uspjeli su i mobitelima snimiti neobične laserske poruke.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene