Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Provela vlastitu istragu

Živjela u sretnoj obitelji pa saznala šokantnu tajnu: Njezina majka je njezina otmičarka!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Netty Nance (26) oteta je iz bolnice kada je imala samo 19 dana. 23 godine kasnije saznala je šokantnu istinu.

Netty Nance (26) odrastala je u strogoj, ali sretnoj obitelji. Uvijek je tražila odobravanje svoje majke jer osmijeh i kimanje glavom od strane stroge Ann značilo joj je sve na svijetu. Iz svog djetinjstva i danas želi pamtiti ples, smijeh i obiteljska okupljanja, iako je sve bilo izgrađeno na strašnoj laži i zločinu, piše Mirror.

Pročitajte i ovo Ilustracija "Zdravstveni centar" Popila je piće u wellness-centru i umrla, sumnja se što je bilo u njemu Miljacka Privezani zajedno Užas u Sarajevu: Iz Miljacke izvučena tijela majke i četverogodišnjeg djeteta

Naime, Ann nije bila njezina majka nego otmičarka. Predstavljajući se kao medicinska sestra u bolnici, otela je 19 dana staru bebu i nestala. Iduće 23 godine djevojčicu je odgajala kao vlastitu, dok sama Netty svojim detektivskim djelovanjem konačno nije otkrila istinu.

Netty je sada sa svojim biološkim roditeljima, a Ann izdražava 12-godišnju zatvorsklu kaznu zbog otmice. Unatoč svemu, Netty je odlučila da neće dugoročno zamjerati ženi koja ju je otela od roditelja. 'Nisam više ljuta na Ann. Bila sam, ali samo zato jer je to tako dugo skrivala od mene. Ali mogu cijeniti ono što je napravila za mene, jer bez nje ne bih bila snažna i sa stavom pomoću kojeg dobivam što želim', ispričala je.

Velika policijska potraga bez ploda

Nettyna biloša majka, Joy White rodila ju je sa 16 godina. Djevojčica je sa samo 19 dana završila u bolnici u Harlemu zbog visoke temperature - i nestala. Unatoč velikoj policijskoj potrazi, zločin nije riješen, iako su se roditelji djevojčice prisjetili medicinske sestre koja je tješila Joy.

Ann je bebu odvela u svoj dom u Connecticutu. Njezina obitelj mislila je da je trudna, ali tjednima je nisu vidjeli. Pretrpjela je spontani pobačaj, jedan od nekoliko, i iz straha da nikad neće imati vlastiti djecu odlučila se za otmicu.

Tijekom odrastanja, počelo je ogovaranje rodbine kako Netty ne liči na roditelje, zbog čega je i sama postala sumnjičava.

Rodni list bio je lažan

Kada je imala 16 Netty je ostala trudna sa svojom kćeri Samani. Kako bi se registrirala za besplatnu prenatalnu skrb morala je donijeti rodni list. Kada je predala dokumenta koji joj je dala Ann šokirala se saznanjem da je fasifikat. Suočena s tom informacijom Ann se rasplakala, ali istinu nije priznala. Ispričala je kako je Netty kći ovisnika o drogama koji ju je ostavio s njom.

Nakon rođenja kćeri u svibnju 2005. godine, Netty se preselila u svoj stan kao samohrana majka, a njezina radoznalost rasla je iz dana u dan pa je počela tražiti izvješća o nestaloj djeci.

Dugotrajnu potragu okončala je u prosincu 2010. godine kada je u evidenciji Nacionalne središnjice za nestale otkrila fotografiju djevojčice koja je izgledala kao njezina kći. Poklapali su se i datumi. Uskoro je zatražila DNK tetsiranje kako bi provjerila poklapa li se s Joy i Carlom, svojim biološkim ocem, i dok je čekala rezultate stupila u kontakt s njima. Brzo su se povezali, iako nije sve bilo kao u bajci jer se neko vrijeme Netty morala boriti s interesom javnosti za njenu priču.

Što se tiče Ann, ona je u panici pobjegla, ali u veljači 2012. predala se policiji i priznala otmicu. Netty joj svaki tjedan šalje pismo u zatvor, ali još ju nije posjetila.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene