U Saboru traje procedura imenovanja novih ministara i dvaju potpredsjednika Vlade. Na Odboru za Ustav, Poslovnik i politički sustav raspravlja se o predložena dva nova potpredsjednika Vlade – Davoru Božinoviću i Zdravku Mariću.

Galerija


Riječ je u jednom trenutku tražio i Mostov Miro Bulj.

Vezani članci Željko Reiner i Nenad Stazić, arhiva Stazić: ''Mislim da vitez Reiner ima problem, nije prijavio članstvo...'' Lovro Kuščević (Foto: Marko Prpic/PIXSELL) Mito, zloporaba položaja i ovlasti...: Kuščeviću dodatno skinut imunitet zbog proširenja istrage

"Ja mogu pričati o masonima, komunistima i fašistima i Srbima i 'posrbima', ali ja vas pitam što ste poduzeli i možete li reći koji su rezultati i koje su mjere poduzete za oduzimanje našega prostora kad neki lokalni šerifi, kao što je gospodin Kuščević, prenamjenom preko noći postanu milijarderi?" pitao je Bulj. 

Predsjednik Odbora Željko Reiner zatim se malo zabunio. 

"Ovo nije bila baš replika, ali će dr. Kuščević... odnosno dr. Božinović odgovoriti", rekao je Željko Reiner. Njegov lapsus izazvao je smijeh u prostoriji, jedino Božinoviću nije bilo nimalo smiješno.

Na Reinerov lapsus, Bulj je poentirao: "Kuščević, doktor za nekretnine."