Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dok između članova SDP-a vladaju tenzije, najnoviji 'rat' na društvenim mrežama odvija se između Jovanovića i bivše SDP-ovke Kolarić.


Željko Jovanović putem društvenih mreža sa svojim je 'sljedbenicima' podijelio misao da Aleksandra Kolarić 'siluje javnost svojom opsjednutošću Milanovićem'.

Vezani članci Fore s Twittera Dok su Facebook i Instagram gorjeli, Twitterom su se širile urnebesne fore Hrvoje Tomasović Kirurg Tomasović požalio se da ga traži policija: "Ujutro su mi došli na vrata. Mojim ukućanima rečeno je da su došli radi Facebooka"

'Čini to ne samo preko medija, nego čak i u frizerskom salonu gdje glumatajući ne znam što, vrlo glasno, preko spikerfona objašnjava Komadini što da radi za predstojeće unutarstranačke izbore. Potvrdila gospođa koja se frizirala. Pametnom dosta!', napisao je Jovanović na Facebooku.

Kolarićka siluje javnost svojom opsjednutošću Milanovićem. Čini to ne samo preko medija, nego čak i u frizerskom salonu...

Posted by Željko Jovanović on 12. siječnja 2016

Nije dugo trebalo da Aleksandra Kolarić, koju je Zoran Milanović izbacio iz SDP-a, odgovori na provokacije. Jovanovića je prozvala zbog načina komunikacije.

'Razina komunikacije Ž. Jovanovića jasan je pokazatelj dubine političke krize i stanja u SDP-u. Takva komunikacija spada na plac i u frizerski salon koji spominje, a ne u javni diskurs', napisala je Kolarić te dodala da je vodstvo SDP-a politiku 'svelo na trač i osobne netrpeljivosti'.

'Umjesto da da ostavku i prizna svoj dio odgovornosti za loše rezultate Jovanović, zagovornik verbalnog delikta, jedino umije etiketirati i napadati na osobnoj razini. Ja svoje bitke bijem sama. Zanimljivo je kako se hrabri fajter Milanović od javnih kritika sakriva iza svojih poslušnika', napisala je Kolarić.

Razina komunikacije Ž. Jovanovića jasan je pokazatelj dubine političke krize i stanja u SDPu. Takva komunikacija spada...

Posted by Aleksandra Kolarić on 12. siječnja 2016

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju