"Ja sam sam vrlo dobro provjerio svu prepisku koju sam imao, odnosno koju imam na serveru. Dakle, u toj inicijalnoj fazi kada se još govorilo i analiziralo o situaciji u Agrokoru – tu mene vidite na nekom od tih mailova, ali poslije naravno mene nema" objasnio je ministar financija Zdravko Marić koji sudjeluje na konferenciji "Hrvatsko novčano tržište" u Opatiji.

Galerija


Na novinarsko pitanje je li sudjelovao na sastancima, odgovorio je potvrdno. "Jesam", kaže ministar, ali samo na onim početnima.
"Nisam ni negirao sastanke zbog kojih sam išao i na Povjerenstvo za sprječavanje sukoba interesa, tako da uvijek ću otvoreno i iskreno govoriti", rekao je Marić.

Vezani članci Premijer tvrdi da nije znao za tajne sastanke (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Plenković tvrdi kako nije ništa znao o tajnim sastancima Marića i Todorića: "On će sam to objasniti" Ivica Todorić i Zdravko Marić (Foto: Pixsell) Todorić tvrdi da se tajno sastajao s ministrom Marićem: "Pretpostavljam da je bio ozvučen, volio bih da puste snimke"

"Nisam uključen u proces nagodbe. Znate i sami, u kakvoj sam ja bio situaciji, pa onda i ne mogu nešto više o tome reći", poručio je ministar.