Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kod Svetog Roka brzina je zbog bure ograničena na 60 km na sat.


Zbog jakog vjetra na autocesti A6 Rijeka-Zagreb na dionici između čvorova Kikovica i Delnice prometuju samo osobna vozila, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub.

Vezani članci Hrvatska puna turista FOTOGALERIJA Čovjek na čovjeku: u Hrvatskoj više od milijun turista Slika nije dostupna Zbog orkanske bure zatvorena cesta kod Sv. Roka i Paški most

Zbog jakog vjetra na Jadranskoj magistrali (D8) između Bakra i Novog Vinodolskog te od Karlobaga do Svete Marije Magdalene promet je zabranjen za autobuse na kat, motocikle i vozila s kamp prikolicama (I. skupinu vozila), a između Novog Vinodolskog i Karlobaga dodatno i za dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupinu vozila).

Na dionici autoceste A1 od južnog ulaza u tunel Sveti Rok do vijadukta Baričevići zbog udara bure brzina je ograničena na 60 km na sat.

Kolnici su mokri i skliski u Lici, Gorskom kotaru i Dalmaciji. Duž Jadranske magistrale (D8) i na cestama u gorju mogući su odroni zemlje i kamenja.

Dionica državne ceste D36 Sisak-Popovača kod šume Brezovica otvorena je samo za osobna vozila. Prometuje se naizmjeničnim propuštanjem vozila uz regulaciju semaforima i ograničenje brzine od 40 km/h.

Zbog poplave zatvorene su pojedine županijske i lokalne ceste u Zagrebačkoj, Karlovačkoj, Sisačko-moslavačkoj i Ličko-senjskoj županiji.

Zbog zimskih uvjeta, zabrana je prometa za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama dok je za ostala vozila obavezna zimska oprema na ŽC Bjelopolje-Donji Lapac.

Pojačan je izlazak teretnih vozila na graničnom prijelazu Bajakovo.

Zbog radova, za teretna vozila zatvoren je GP Ilok.

Zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta u prekidu su katamaranske linije Novalja-Rab-Rijeka, Split-Hvar-Vela Luka-Ubli, Split-Hvar-Korčula i Split-Vis. (Hina)