Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pronašao ljubav u zagorskim bregima

Zavirite u život sirijskog šeika koji živi u Zagorju!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Zagorju u Bukovju Bistranskom živi šeik.

Ima kamenolom u Siriji i planira graditi u Hrvatskoj te kako kaže osigurati kruh za što više ljudi. Zagorski zet, borac je za ženska prava i feminist, pa je kao i naš ministar prometa i on uzeo i prezime svoje supruge.

Pročitajte i ovo Oštećena kuća u Gornjoj Stubici Zagorski tornado Krš i lom u Gornjoj Stubici: "Osjećaj je bio strašan, tutnjalo je. U roku od tri ili četiri minute otišao je cijeli krov" Izgradnja zagorske ceste - 4 Butković obišao radove Ovo je vjerojatno cesta koja se u Hrvatskoj najsporije gradi: Izgradnja traje već devet godina i još nije sve gotovo

Bistrani imaju susjeda koji nekad hoda u haljini. "Ja sam vam šeik Fares Abas al Salamo al Tayy", predstavio se naš domaćin. Inače, samozatajan šeik. "Kad smo se upoznali, ja nisam znao da je gospodin šeik, predstavio mi se pod drugim imenom kao Ferhad Ibrašimović", kaže Darko Sever Šeni, zamjenik načelnika općine Bistra.

Šeik je uzeo ženino prezime. "Ja kao pjesnik, uvijek su me zanimala ženska prava. Svi su bili protiv tog braka", priča naš šeik o svojoj supruzi Jasminki Ibrašimović, koja je rodom Zagrepčanka, iz samog centra grada.

Šeik može imati više žena, no Jasminka priznaje kako ona to ne bi mogla tolerirati. Bistranke ne znaju mnogo o šeiku, ali znaju da ima bradu i da povremeno priča na kajkavskom dijalektu. To ga je pokojna punica naučila. Ali Šeik se u Zagorje potpuno uklopio nije.

kako šeik živi u Zagorju, koji su mu životni ciljevi, pogledajte u video prilogu.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene