Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon što je objavljena informacija da se odgađa dio ispita državne mature iz hrvatskog jezika, priopćenjem se oglasila Udruga srednjoškolaca.


Nakon što je u srijedu ujutro maturante dočekala informacija da je odgođen dio ispita državne mature iz hrvatskog jezika, oglasila se Udruga srednjoškolaca.

Vezani članci Ilustracija (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Brutalno iskrena objava o državnoj maturi: ''Pogled nakon spoznaje da ipak neće biti gastroskopije preko reda...'' Ilustracija (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Je li državna matura postala prestresna? "Došla sam ispred škole i nešto me stegnulo, nisam mogla disati..."

A priopćenje kojim su iskazali ogorčenost ponašanjem NCVVO-a pažnju je privuklo zahvaljujući pravopisnim greškama.

NOVI SKANDAL NA DRŽAVNOJ MATURI Zbog krađe ispita uhićeno pet osoba

'Žale se zbog pomicanja vremena mature iz hrvatskog, a trebalo bi im još par godina učenja pisanja i čitanja lektire. Ne znam kako će ta dvojica koji su pisala ovo proći na maturi - zacrvenio sam samo ono što me bode u oči i što znam. Usput sam si odgovorio na pitanje: Odakle nam stižu loši političari i nepismeni PR-ovci?', piše uz fotografiju koja je objavljena na Facebook profilu Staro Grintalo.

Inače, priopćenje je e-mailom proslijedio član odbora Udruge srednjoškolaca, Pavao Škoko Gavranović
 

Paz' 'vamo: Žale se zbog pomicanja vremena mature iz hrvatskog, a trebalo bi im još par godina učenja pisanja i čitanja...

Posted by Staro grintalo on Wednesday, 17 June 2015

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook