Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zagrebačka HVIDRA uzvraća udarac - traži ostavke čelnih ljudi HVIDRE Republike Hrvatske. Oni su jučer zatražili isključenje svojih zagrebačkih članova iz braniteljske udruge.


Žustro su raspravljali predstavnici zagrebačke HVIDRE. Svom predsjedništvu ipak su dali potporu. Tvrde, imaju pravo na mišljenje, a političke instrukcije SDP-ovca Bandića odbacuju.

Vezani članci Ministar Medved nazočio završnoj identifikacije posmrtnih ostataka hrvatskih branitelja - 2 Identificirani posmrtni ostaci branitelja ekshumiranog u veljači prošle godine, traga se za još 1868 nestalih: "Suradnja sa Srbijom u potpunosti izostaje" Slika nije dostupna Saga o praznoj fotelji ministra branitelja: Premijer, osim Brkića, na stolu želi još imena

>> Osuđeni Pandžini napadi na Vladu

Sapunica se nastavlja i to treću godinu za redom. Problemi su počeli i ostali s Fondom branitelja. Zagrebačka HVIDRA ne prihvaća odluke HVIDRE RH, pa tako ni njihovu želju da se isključe iz braniteljske udruge. Isključi li se Pandžu i ostale iz udruge, pridružile bi se donedavnim čelnicima kaštelanske HVIDRE - Željku Strizi s kojim je policija proteklih godina imala posla, kao i za pljačku optuženom Jozi Certi.

Dok prepucavanja traju, branitelji su zabrinuti. Udjele u Fondu do sada je prodalo oko njih 30 posto. Mnogi strahuju da bi se mogao ugasiti. Ako se broj poveća do 50 posto, crni scenarij je zajamčen.