Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bura u Zadru

Vijećnici poručili Kalmeti: 'Svaki kriminalac može biti gradonačelnik'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vijećnici zadarskog Gradskog vijeća Marko Pupić Bakrač i Ante Rubeša ostali su sinoć u policiji do 22 sata.

Nakon drame u zadarskom Gradskom vijeću, koja je trajala sedam i pol sati, policija je, na prijavu jednog od zaštitara, došla po vijećnika Akcije mladih Marka Pupića Bakrača u veliku vijećnicu. On je otišao s njima na razgovor, a u policiji je zajedno s kolegom iz stranke, također gradskim vijećnikom, Antom Rubešom zadržan do 22 sata.

Pročitajte i ovo Policija je uhitila dvojicu mladića koja su sudjelovala u tučnjavi Video se brzo proširio Dubrovačka policija reagirala nakon snimke brutalne tučnjave: Uhićena dvojica maloljetnika Policija u BiH, ilustracija Incident kod Mostara Navijače Zrinjskog optužili da su pretukli četvoricu bošnjačkih mladića: Udarili im u auto i izgurali ih s ceste

Iz policije su danas potvrdili da se protiv njih vrši istraga zbog sumnji u kaznena djela prisile prema službenoj osobi.

Naime, jučer je jedan od četvorice zaštitara, koji su u nekoliko navrata pokušavali izbaciti Pupić Bakrača iz vijećnice, nakon incidenata, od kojih su dva bila na rubu prave tučnjave, vijećnika prijavio policiji za napad i nanošenje tjelesnih ozljeda.

VIDEO Zadar: Pogledajte kako je izgledala drama u gradskoj vijećnici

Akcija mladih danas je održala konferenciju za novinare na kojoj su još jednom istaknuli kako je jučer primjenjena sila prilikom izbacivanja vijećnika bila nezakonita.

Na komentar Božidara Kalmete, gradonačelnika Zadra kako 'svaka budala može biti vijećnik', Pupić Bakrač danas odgovara 'Svaki kriminalac može biti gradonačelnik i saborski zastupnik'.

Dodao je također kako želi naglasiti da se on svojim postupkom u vijećnici nije borio za promjenu imena ulice, već za demokraciju.

Kalmeta je jučer također rekao kako je Pupić Bakrač 'samo lutka na koncu', a na to mu je danas odgovorio Ante Rubeša. 'Ako smo mi lutke na koncu onda je lutkar Isus Krist, a konac narod', rekao je.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene