Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Još malo pa nestalo

Za produženi vikend rasprodano 90 posto aranžmana

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Neki su već na putu na produženi vikend, a gužve se očekuju sutra. U putničkim agencijama kažu, svjetska su odredišta razgrabljena još prije nekoliko tjedana, a u Hrvatskoj je 90 posto aranžmana bukirano.

Aranžmana u Hrvatskoj još malo pa nestalo.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Prvosvibanjska fešta Hrvati slave praznik rada Slika nije dostupna Bolja i raskošnija od lani Bandić pripremio 60.000 porcija graha za proslavu 1. svibnja

'90 posto aranžmana je rasprodano, ali oni koji se odluče u zadnji tren još uvijek mogu naći svoju lokaciju', kazala je Nikolina Frklić iz putničke agencije Atlas.

Svjetska odredišta planula su još prije nekoliko tjedana. 'Uglavnom Toskanske čarolije kojih imamo više raznoraznih programa, pa Pariz, London, Madrid. Kina je bila hit u segmentu dalekih destinacija jer su u Kini poznate te prvosvibanjske proslave', kazala je Frklić.

U paketu je pet dana - za domaće, a strani turisti nažalost, nemaju prvosvibanjski vikend, jer njima 1. svibanj njima pada usred tjedna, u utorak. A možda su se za 1. maj mogli i okupati. Bit će 27 stupnjeva, a more 15. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene