Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Neki su već na putu na produženi vikend, a gužve se očekuju sutra. U putničkim agencijama kažu, svjetska su odredišta razgrabljena još prije nekoliko tjedana, a u Hrvatskoj je 90 posto aranžmana bukirano.


Aranžmana u Hrvatskoj još malo pa nestalo.

Vezani članci Slika nije dostupna FOTO Ovako se slavi Praznik rada diljem Hrvatske Slika nije dostupna Kako ćete provesti Praznik rada?

'90 posto aranžmana je rasprodano, ali oni koji se odluče u zadnji tren još uvijek mogu naći svoju lokaciju', kazala je Nikolina Frklić iz putničke agencije Atlas.

Svjetska odredišta planula su još prije nekoliko tjedana. 'Uglavnom Toskanske čarolije kojih imamo više raznoraznih programa, pa Pariz, London, Madrid. Kina je bila hit u segmentu dalekih destinacija jer su u Kini poznate te prvosvibanjske proslave', kazala je Frklić.

U paketu je pet dana - za domaće, a strani turisti nažalost, nemaju prvosvibanjski vikend, jer njima 1. svibanj njima pada usred tjedna, u utorak. A možda su se za 1. maj mogli i okupati. Bit će 27 stupnjeva, a more 15. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.