Iako je danas najdepresivniji dan u godini, neki su našli način kako mu se oduprijeti pa su povodom njega napravili pravu zabavu! Tako su Zagorci u Oroslavju proslavili najdepresivniji dan u godini uz hranu i glazbu.

Galerija


Praznici su završili, računi su ispražnjeni pa je prema nekim istraživanjima danas taj najdepresivniji dan u godini. U Oroslavju se on slavi već drugu godinu za redom. Od 17 sati hranom i glazbom slavi se današnji dan. 

Vezani članci Sudionik zabave Drama kod Sinja, policija upala na zabavu s 300 ljudi: ''Nas 22 smo cijeli dan uživali, pekli janje i prase. Ljudi su spontano dolazili'' Ante Gotovina Policija će kazniti organizatora i osobe koje su tulumarile s Gotovinom u Pakoštanima. Je li i general među njima? "Utvrdili smo identitet svih osoba"

"Ideja je nastala kao i sve dobre ideje, spontano, nakon što smo slušali da je cijeli dan depresija i došli smo na ideju kako da pobijedimo tu depresiju. Kao što vidite, borimo se protiv nje, i milsim da smo u tome uspjeli", rekao je gradonačelnik Emil Gredičak. 

Besplatne kobasice, kuhano vino, čaj. U Oroslavju ima svega, ali nema depresije. 

"I svjetlošću se možemo boriti, dobrom glazbom, dobrim zagorskim vinom, toplim kobasama, družimo se... Održavali smo i radionicu zdrave prehrane, brzog čitanja. Obuhvatili smo mnogo stvari za koje smatramo da su dobre u borbi protiv depresije i mislim da smo u tome uspjeli", zaključio je gradonačelnik Gredičak. 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr