Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jedna osoba ozlijeđena

Mladić organizirao zabavu za prijatelje, a zbog jedne stvari situacija je izmakla kontroli: Policija megafonom tjerala goste

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Mladić (16) iz Worthinga u Zapadnom Sussexu u jugoistočnoj Engleskoj odlučio je u svoj dom pozvati nekoliko prijatelja dok mu je majka bila u Portugalu.

Njegov otac bio je kod kuće i nije se protivio mladenačkom druženju koje je njegov sin organizirao u petak nakon škole.

No situacija je izmakla kontroli jer se u jednom trenutku u njegovoj kući pojavilo 200-tinjak ljudi. Bez mladićeva znanja poziv za druženje objavljen je na Snapchatu i drugim društvenim mrežama, nakon čega su se potpuni stranci pojavili na zabavi. 

Pročitajte i ovo Andrej Plenković Aktualne teme Plenković o prijetnjama koje je dobio preko frizera: "Ima tko se brine o tome''

U početku je sve bilo pod kontrolom, ali ubrzo su počeli pristizati ljudi u ogromnom broju.

"Moja sestra pristojno je zamolila one koji nisu bili na popisu da odu, ali nisu htjeli. U jednom trenutku situacija je izmakla kontroli te smo morali pozvati policiju", ispričao je mladić, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Prometna na Zrinjevcu - 5 u centru grada FOTO Sudar triju automobila izazvao prometni kaos u Zagrebu

Pročitajte i ovo Darko Milinović, Gordan Maras i Hrvoje Krešić Krešendo Hrvoja Krešića Milinović otkrio zbog čega je u 4 ujutro probudio Sanadera: "Doći ću povraćati na Vladu"

Neki gosti bili su vrlo pijani i agresivni, hodali su po vrtovima naših susjeda, a neki su s razbijenim bocama rezali gume u susjedstvu. Situacija je u jednom trenutku u potpunosti izmakla kontroli te je jedan 18-godišnjak napadnut.

"Na kraju je policija morala nepozvane goste tjerati pomoću megafona", rekao je mladić.

"Suprug i sin pametno su postupili što su pozvali policiju, ali mog sina cijela ova situacija izuzetno je uzrujala. Vrlo smo društvena obitelj i naša vrata uvijek su otvorena za njegove prijatelje, ali petak navečer bio je katastrofa", ispričala je majka nakon povratka. 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene