Obavijesti Video Pretražite Navigacija
posebne linije zet-a

Organizirajte se na vrijeme: Za blagdan Svih svetih u Zagrebu će vrijediti posebna regulacija prometa oko gradskih groblja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uoči blagdana Svih svetih u Zagrebu se uvodi posebna regulacija prometa.

Uoči blagdana Svih svetih u Zagrebu će vrijediti posebna regulacija prometa, objavljeno je na službenim stranicama Grada Zagreba.

Pročitajte i ovo Snažan potres prije četiri godine pogodio Zagreb - 1 Spora obnova FOTOGALERIJA Četiri godine od zagrebačkog potresa: Plenković promijenio četiri ministra, a obnova je predmet interesa europskog tužitelja Beba - 3 Na snazi od sredine travnja Grad Zagreb diže naknadu za novorođenčad, bit će značajno viša

U tramvajskom i autobusnom prometu primjenjuje se izvanredna organizacija prijevoza putnika, kao i privremena regulacija prometa u zonama gradskih groblja, od danas do 3. studenog.

Sve do blagdana Svih svetih, kao i na Dušni dan, pratit će se prometna potražnja na linijama čije trase prolaze uz veća gradska groblja te će se prema potrebi uključivati u promet i dodatni prijevozni kapaciteti.

U zonama gradskih groblja na snazi su uobičajeni režimi ograničenja prometa pa je pristup u te zone omogućen samo vozilima ZET-a, taksi-vozilima, vozilima osoba s invaliditetom na kojima je istaknut znak pristupačnosti te vozilima s posebnom dozvolom.

Za groblje Mirogoj i Krematorij će na blagdan Svih svetih autobusi na izvanrednim linijama voziti od 8 do 21 sat, a za Miroševec i Markovo Polje od 8 do 20 sati. Autobusi će od Kvaternikovog trga prema Srebrnjaku voziti od 8 do 21 sat.

Tijekom posebne prometne organizacije 1. studenoga prijevoz na izvanrednim autobusnim linijama bit će besplatan.

Na blagdan Svih svetih 1. studenoga tramvaji linija 2, 5, 9, 13 i 15 prometovat će prema nedjeljnom voznom redu, dok će na linijama 4, 6, 7, 8, 11, 12, 14 i 17 prometovati veći broj tramvaja u odnosu na uobičajeni nedjeljni raspored.

Sva će gradska groblja 1. i 2. studenoga, biti otvorena od 6 do ponoći.

Detaljni pregled prometne regulacije pogledajte ovdje.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene