Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vrijeme u Hrvatskoj

Sinoć munje, a danas...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jutro u kopnenom području protječe djelomice sunčano, a u gorju te duž Jadrana je promjenjivo oblačno.

Sinoć su munje su 'parale' nebo nad Kvarnerom, a jutros je vrijeme nešto mirnije. Najviše temperature izmjerene su jutros u 9 sati na Komiži, 23 stupnja te na Lastovu gdje je bilo 22 stupnja, a u Dubrovniku, Rabu i Splitu 20. U Zagrebu je izmjero 17 stupnjeva, ali tijekom dana se očekuje ugodnih 23.

Pročitajte i ovo Snijeg u Tršću, mjestu u Gorskom kotaru Proljeće na pauzi VIDEO Nevrijeme pogodilo Istru, grom zapalio kuću. U Gorskom kotaru pao snijeg Ilustracija VREMENSKA PROGNOZA Stižu pljuskovi i grmljavina, a ponegdje je moguć i snijeg

>> FOTO Zahladilo u Hrvatskoj: U Puli zamijećeno 5 pijavica

Do kraja dana bit će promjenjivo oblačno sa sunčanim razdobljima i ponegdje malo kiše, a u Slavoniji i Baranji će veći dio dana prevladavati sunčano. Pretežno oblačno povremeno s kišom, pljuskovima i grmljavinom bit će prijepodne u Dalmaciji, a novo jače naoblačenje s kišom, očekuje se navečer i u noći na sjevernom Jadranu, u Gorskome kotaru, Lici i sjeverozapadnim krajevima.

Vjetar većinom slab, na otvorenom moru umjeren sjeverozapadnjak, a navečer će na sjevernom Jadranu zapuhati umjeren do jak jugozapadnjak. Najviša temperatura uglavnom između 21 i 26°C, a u gorju malo niža.

U utorak većinom oblačno povremeno s kišom i u unutrašnjosti osjetno svježije. U srijedu djelomice sunčano i toplije. U četvrtak promjenljivo povremeno s kišom.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene