Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jutarnje nevrijeme

FOTO Zahladilo u Hrvatskoj: U Puli zamijećeno 5 pijavica

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U blizini Pule zamijećeno je ukupno 5 pijavica u razdoblju od 9 do 10:30 sati. Nijedna nije došla do kopna.

Niske temperature zabilježene su jutros diljem zemlje, a u Puli su snimljene i pijavice, javlja Crometeo.

Pročitajte i ovo Snijeg u Tršću, mjestu u Gorskom kotaru Proljeće na pauzi VIDEO Nevrijeme pogodilo Istru, grom zapalio kuću. U Gorskom kotaru pao snijeg Ilustracija VREMENSKA PROGNOZA Stižu pljuskovi i grmljavina, a ponegdje je moguć i snijeg

>> FOTO U Zagrebu pala tuča, nebo se otvorilo prije sunčanog vikenda

Sutra nas očekuje djelomice sunčano uz postupan porast naoblake. Na sjevernom dijelu Jadrana već se od sredine dana povremeno očekuje slaba kiša, a više kiše ponegdje uz grmljavinu navečer i u noći, kad će se kiša proširiti na zapadnu unutrašnjost i srednji Jadran. Vjetar slab do umjeren jugozapadni, na Jadranu većinom umjereno jugo. Jutarnja temperatura od 9 do 14, na Jadranu od 16 do 21, a najviša dnevna od 20 do 26, u Dalmaciji od 25 do 28°C, stoji na stranicama DHMZ-a.

Što se tiče na java za sljedeći tjedan, u ponedjeljak će biti promjenjivo oblačno mjestimice uz malo kiše, a obilnija kiša uz grmljavinu očekuje u noći i prijepodne na sjevernom i srednjem Jadranu. U utorak jače naoblačenje s kišom, mjestimice obilnijom uz grmljavinu, očekuje se u noći i prijepodne u sjeverozapadnim i zapadnim krajevima te na sjevernom Jadranu, a poslijepodne u Slavoniji i Dalmaciji.

U srijedu će prevladavati sunčano, a u kopnenim krajevima svježe i mjestimice maglovito jutro. Vjetar većinom slab jugozapadni, u utorak prolazno umjeren do jak sjeverni. Na Jadranu slabo do umjereno jugo, u utorak umjeren i jak jugozapadnjak. Od utorka hladnije.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene