Mjesto na kojem se dogodila prometna nesreća kod Novske (Foto: Ivica Galovic/PIXSELL)
Mjesto na kojem se dogodila prometna nesreća kod Novske (Foto: Ivica Galovic/PIXSELL) Foto: Ivica Galovic/PIXSELL

Prije nepunih mjesec dana vozač kamiona (59) na zaustavnoj je traci udario u vozilo ophodnje te potom u drugo teretno vozilo.


Sredinom svibnja kod mjesta Rešetari na autocesti A3 vozač kamiona na zaustavnoj je traci udario u vozilo ophodnje te potom u drugo teretno vozilo, piše 24 sata.

Vezani članci Policijski očevid, ilustracija Tragična nesreća u Novskoj: Djevojka (21) u sudaru ispala iz automobila, preminula u bolnici Obljetnica masakra u Dalju Obilježena obljetnica masakra u Dalju. Božinović: "Ne može se govoriti o izjednačavanju Oluje i Grubora"

Po informacijama portala 24 sata, riječ je o istom vozaču koji je u petak na odmorištu Novska sjever kamionom naletio na dvije osnovnoškolke iz Erduta.

Iz Policijske uprave brodsko-posavske za DNEVNIK.hr potvrdili su da se 17. svibnja ove godine oko 11 sati na autocesti kod Rešetara dogodila prometna nesreća u kojoj su sudjelovali kamion i vozilo ophodnje. Kazali su da je vozač kamiona po okončanju očevida dobio nalog za plaćanje novčane kazne zbog izazivanja prometne nesreće.

Informaciju da se radi o istom vozaču koji je sudjelovao u nesreći na odmorištu Novska policija nije potvrdila.