Obavijesti Video Pretražite Navigacija
SAMO S MATERIJALNOM ŠTETOM

Vozač koji je kamionom naletio na dvije djevojčice nedavno je na autocesti izazvao prometnu nesreću?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prije nepunih mjesec dana vozač kamiona (59) na zaustavnoj je traci udario u vozilo ophodnje te potom u drugo teretno vozilo.

Sredinom svibnja kod mjesta Rešetari na autocesti A3 vozač kamiona na zaustavnoj je traci udario u vozilo ophodnje te potom u drugo teretno vozilo, piše 24 sata.

Pročitajte i ovo Dalibor Petrović ZA DNEVNIK NOVE TV Dopredsjednik Sindikata strojovođa Hrvatske o spekulacijama: "Prije sat vremena dobili smo potvrdu da je on bio u prvom odjeljku s mladićem" Grafički prikaz nesreće kod Novske Putnički prešao preko crvenog VIDEO Animacija Dnevnika Nove TV: Pogledajte kako je došlo do stravičnog sudara vlakova kod Novske

Po informacijama portala 24 sata, riječ je o istom vozaču koji je u petak na odmorištu Novska sjever kamionom naletio na dvije osnovnoškolke iz Erduta.

Iz Policijske uprave brodsko-posavske za DNEVNIK.hr potvrdili su da se 17. svibnja ove godine oko 11 sati na autocesti kod Rešetara dogodila prometna nesreća u kojoj su sudjelovali kamion i vozilo ophodnje. Kazali su da je vozač kamiona po okončanju očevida dobio nalog za plaćanje novčane kazne zbog izazivanja prometne nesreće.

Informaciju da se radi o istom vozaču koji je sudjelovao u nesreći na odmorištu Novska policija nije potvrdila.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene