Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Razočarani Vladom

‘Vola se drži za rogove, a čovjeka za riječ’

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
‘Vola se drži za rogove, a čovjeka za riječ’, poruka je sindikata razočaranih Vladom Zorana MIlanovića koja ih je podupirala i potpisivala peticiju za raspisivanje referenduma protiv zakona o radu, a sada to isto radi ali ‘bočno’.

Predstavnici Nezavisnih hrvatskih sindikata saborskim su zastupnicima dijelili primjedbe na Prijedlog zakona o reprezentativnosti kojim se zapravo ograničava trajanje kolektivnih ugovora.

Pročitajte i ovo Edi Delija i Sanja Jurišić Sezona pred vratima Vatrogasci najavljuju prosvjed, ne žele u vatru za 900 eura: "Ovaj put ne odustajemo. Idemo do kraja" Prosvjed vozača ZET-a na Črnomercu - 7 Prosvjeduju Evo koliku plaću imaju vozači tramvaja: "To je za takve uvjete premalo jer ti ljudi proživljavaju svašta"

Čelnik NHS-a Krešimir Sever kaže da je u Zakonu niz propusta, a izdvaja glavnu zamjerku.

‘Dakle, ovdje se Zakonom o reprezentativnosti mijenjaju neke odredbe Zakona o radu, što je načelno već neprihvatljivo da se jednim zakonom uređuje drugi zakon jer to stvara pravnu nesigurnost u zemlji’ , istaknuo je Sever.

Podsjetio je da su sindikati protiv izmjena ZOR-a prikupili više od 800 tisuća potpisa. Među njima su i potpisi gotovo svih ministara i premijera osobno.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene