Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Prvi potpredsjednik Vlade Radimir Čačić danas je jasno dao do znanja što misli o napisima da odlazi i da mu Zoran Milanović okreće leđa.


'Vlada se sastoji od SDP-a i HNS-a. Predsjednik SDP-a je Zoran Milanović, a predsjednik HNS-a sam ja. Dakle, Vladu sigurno ne mogu napustiti Zoran Milanović i Radimir Čačić', rekao je Čačić.

Vezani članci General Turalija smijenjen zbog droge u vojsci - 5 Zbog droge u Hrvatskoj vojsci pale i prve smjene: Dužnosti razriješen brigadni general Perica Turalija, no hoće li to biti sve? Zoran Milanović u Sinju - 3 Milanović potvrdio koga će predložiti za predsjednika Vrhovnog suda: ''Sada ćemo vidjeti kako će se ponašati oni koji su torpedirali Đurđević''

>> Čačić neće biti u Nadzornom odboru INE!

'Gledat ćete me sigurno još 3 i pol godine, a onda možda još četiri', zaključio je prvi potpredsjednik Vlade. 

Čačić je održao konferenciju za novinare povodom privatizacije i restrukturiranja hrvatskih brodogradilišta nakon što je na sjednici Vlade prihvaćena ponuda Danka Končara za Brodotrogir

Naglasio je kako je Vlada do 2002. uložila 10,6 milijardi kuna u obnovu brodogradnje te da su brodogradilišta u stanju kakvom jesu zahvaljujući lošem menadžmentu.

'Od 1992. do 2012. je u brodogradilišta utrošeno više od 28 milijardi kuna. Ja razumijem očaj poreznih obveznika kojima 'krava muzara krade poticaje'. Svi građani su bespotrebno davali te potpore zbog loše uprave', kazao je Čačić.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.