Obavijesti Video Pretražite Navigacija
O navodnom odlasku

Čačić: Vladu mogu napustiti svi, ali Milanović i ja ostajemo!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prvi potpredsjednik Vlade Radimir Čačić danas je jasno dao do znanja što misli o napisima da odlazi i da mu Zoran Milanović okreće leđa.

'Vlada se sastoji od SDP-a i HNS-a. Predsjednik SDP-a je Zoran Milanović, a predsjednik HNS-a sam ja. Dakle, Vladu sigurno ne mogu napustiti Zoran Milanović i Radimir Čačić', rekao je Čačić.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović - 2 Neće biti mandatar Nakon što je od njega odustao i SDP, što je preostalo Milanoviću? "Operacija nije uspjela, ali..." Zoran Milanović razgledao Rafale - 3 novi hrvatski ponos FOTO Zoran Milanović popeo se na jedan Rafale i pomno ga razgledao

>> Čačić neće biti u Nadzornom odboru INE!

'Gledat ćete me sigurno još 3 i pol godine, a onda možda još četiri', zaključio je prvi potpredsjednik Vlade. 

Čačić je održao konferenciju za novinare povodom privatizacije i restrukturiranja hrvatskih brodogradilišta nakon što je na sjednici Vlade prihvaćena ponuda Danka Končara za Brodotrogir

Naglasio je kako je Vlada do 2002. uložila 10,6 milijardi kuna u obnovu brodogradnje te da su brodogradilišta u stanju kakvom jesu zahvaljujući lošem menadžmentu.

'Od 1992. do 2012. je u brodogradilišta utrošeno više od 28 milijardi kuna. Ja razumijem očaj poreznih obveznika kojima 'krava muzara krade poticaje'. Svi građani su bespotrebno davali te potpore zbog loše uprave', kazao je Čačić.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene