Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vratio se na Facebook

Biskup Košić se ispričao Petrovu; zapravo se rugao bivšoj vlasti?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sisački biskup Vlado Košić ipak se vratio na Facebook. Ovog puta s isprikom Boži Petrovu.

Nakon što je prestao objavljivati na Facebooku, jer su mediji prenijeli njegovu kritiku lideru Mosta Boži Pterovu, sisački biskup Vlado Košić ponovno se oglasio na istoj društvenoj platformi. Ovoga puta sa sasvim drugačijim mišljenjem o Petrovu.

Pročitajte i ovo Božo Petrov Porazna statistika MOST-ov apel za demografski preporod Hrvatske: "Ljudi bježe zbog korupcije, truleži i močvare Andreja Plenkovića" Obala - 3 Milijuni eura Most uputio oštru kritiku ministru Bačiću, pogledajte što im je odgovorio

'Na molbu mnogih prijatelja, koji su mi se ovih dana javljali, otvorio sam - tj. ponovno aktivirao već postojeći - svoj fb profil. Kao prvo, stavio sam čestitku za novu godinu - koju sam našao kod s. Matee, kojoj zahvaljujem, a onda sam potražio stranicu gosp. Bože Petrova kojemu sam uputio sljedeću poruku (koju i tu prenosim):

Gospodine Petrov, žao mi je što Vas osobno ne poznajem i što sam Vas možda na svojem fb-profilu prije desetak dana povrijedio. Molim za oproštenje. Zapravo sam se rugao mogućnosti da se produži vladavina onih koji su sve učinili da se ponizi i Crkvu i hrvatske branitelje i hrvatsko obrazovanje i hrvatski sport i hrvatske radnike... I nisam mogao vjerovati da biste Vi u tome sudjelovali, pogotovo jer ste uspjeli kao mladi čovjek i političar u Metkoviću i jer ste najavljivali velike promjene - a ono doveli skoro naciju na produženje statusa quo. Čestitam Vam jer ste pošten čovjek i političar jer ste otklonili danajski dar, premijersko mjesto! To može doista samo čestit čovjek. Želim Vam uspjeh i Božji blagoslov u 2016. godini kako u nastojanjima oko zajedničkog dobra, tako i u osobnom životu! +Vlado Košić', napisao je Košić na Facebooku.

 

Na molbu mnogih prijatelja, koji su mi se ovih dana javljali, otvorio sam - tj. ponovno aktivirao već postojeći - svoj...

Posted by Vlado Košić on Saturday, January 2, 2016

 

Podsjetimo, Košić je Petrova u kritici 20. prosinca nazvao 'dvorskom ludom'.

 

U ove već noćne sate, nakon molitve i uranjanja u otajstvo Božjeg dolaska na zemlju, opet mi dolaze svjetovne misli,...

Posted by Vlado Košić on Sunday, December 20, 2015

 

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene