Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Svaki tjedan je bitan'

Objavili na Facebooku: Pogodite koji su to događaji Vladi obilježili tjedan

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Svaki tjedan je bitan - poručila je Vlada na svom Facebook profilu. Evo koji događaji su obilježili njezin tjedan!

'Izdvojili smo neka događanja tijekom tjedna. Kako ste vi proveli proteklih sedam dana? Svaki tjedan je bitan', stoji na službenom Facebook profilu Vlade RH. Uz taj status priložena je i fotografija na kojoj sunavedene četiri bitne stvari koje su Vladi obilježile tjedan. No, to nije prepirka na relaciji Holy-Čačić-Milanović ili odluka o trošarinama na gorivo.

Pročitajte i ovo Napadi na medije - 1 Sjednica Vlade Plenković: "U dogovoru s Milanovićem danas predlažemo novog načelnika Glavnog stožera" Ministar financija Marko Primorac Zatvoren upis trezoraca Ministar Primorac o trezorcima: "Građani su odazivom pokazali da vjeruju državi"

>> Milanović odgovarao tviterašima: Neću dopustiti da Čačić bude žrtva svog lošeg stila

To su, redom, 'premijer Milanović ugosti najbrže tviteraše na drugom #VladaUp-u u Banskim dvorima'; 'Otvorena luka Stinica na Rabu'; 'E-matica radi bez problema, upisi u srednje škole putem interneta od sljedeće godine' te 'Ukinut Zakon o javnim ovršiteljima, Zakon o MPO-u upućen u Sabor, uvodi se sportska inspekcija''.

Očekivano, Vladini Facebook prijatelji u komentarima su navodili, primjerice, kako im je svaki dan isti jer šalju molbe za posao, da se bore s radom n acrno, poskupljenjima, da provode vrijeme čekajući plaću i da se provode bez kune. Što mislite o ovom Vladinom potezu?

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene