Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Svi oni otkrili su istinu na svoj način. Musliman koji je postao katolik, katolik koji je prešao na Islam.


O vlastitim uvjerenjima o kojima mnogi nerado govore i najčešće šute i pred svojim bližnjima,oni otvoreno progovaraju pred našim kamerama. Svjesni činjenice da u zemljama poput naše, u kojima mnogi vjeru povezuju s nacionalnom odrednicom, mogu naići na neodobravanje i kritike, svoja uvjerenja jasno i glasno ističu bez straha od osude.

Vezani članci Radnice bivše Orljave nakon 30 godina rada ostale su na cesti/Provjereno ''Sad smo nitko i ništa. Osobe koje su beskorisne'': Potresne ispovijesti žena koje su cijeli život radile za minimalac, a onda završile na cesti Zoran Marinović u Afganistanu - 3 Prvi hrvatski reporter u Afganistanu nakon što su ga preuzeli talibani: "Danas vlada strah za osnovnim pravima i za golu egzistenciju, ali vlada i - mir. Čekao se desetljećima"

'Bilo je komentara , kako misliš da ćeš pronaći mir u drugoj vjeri ako ga nisi pronašao u katoličkoj?', rekao je Vedran Orešković.

'Stric mi je rekao da sam kaurin, da sam izdajica, da sam se odrekao Boga i da se zato on odriče mene', ispričao je Danijel Turtula.

Cijelu priču pogledajte večeras u Provjerenom na Novoj TV u 20.55 sati.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju