Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Požar ipak ugasili

Kakav peh! Viški vatrogasci krenuli na intervenciju pa doživjeli prometnu: "Cisterna više nije u voznom stanju"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vatrogasci DVD-a Komiža i u petak poslijepodne su intervenirali zbog požara od kojeg su u četvrtak kod Podstrožja spašavali kuće. Požar se ponovno aktivirao u predjelu Vošćica, a jedno je vatrogasno vozilo na putu prema terenu sudjelovalo u prometnoj nesreći.

U petak oko 14 sati vatrogasci DVD-a Komiža zaprimili su dojavu da se ponovno aktivirao požar od kojega su u četvrtak spašavali kuće u predjelu Podstrožja na Visu. Vatra se ponovno aktivirala u petak u predjelu Vošćica.

Pročitajte i ovo Gužva na zagrebačkoj obilaznici - 1 ogromna gužva FOTO Kilometarska kolona na zagrebačkoj obilaznici: "Ovo je užas, stojimo. Od Prečkog mi je trebalo čak 50 minuta" Prometna nesreća na križanju Šubićeve i Zvonimirove Očevid u tijeku Sudar moćne električne jurilice u centru Zagreba: Jedna osoba prevezena na Traumatologiju

Iz DVD-a su na svom Facebooku objavili da je na intervenciju izašlo 20 članova sa šest vozila, a tijeko intervencije je navalna cisterna sudjelovala u prometnoj nesreći. Naime, u nju je udario osobni automobil.

''Na svu sreću svi sudionici nesreće su prošli bez tjelesnih ozljeda te se osjećaju dobro (troje naših članova kao i vozač osobnog automobila). Nažalost, navalna cisterna nije u voznom stanju te je dopremljena u dom vučnom službom u večernjim satima'', objavili su iz DVD-a.

Požar na Visu ugašen je u popodnevnim satima. 

POŽAR VOŠĆICE-DAN DRUGI Danas u 14:50 dobili smo dojavu da se ponovno aktivirao požar u predjelu Vošćice. nedugo zatim...

Posted by Dvd Komiža on Friday, September 11, 2020

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene