Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon Plenkovića

VIDEO Vili Beroš poručuje s TikToka: "Zapratite ovaj profil, stisnite plusić"

Vili Beroš
Vili Beroš Foto: Bozidar Vukicevic/Cropix
Novosti iz zdravstva od sada se mogu pratiti i na novoj platformi jer se nakon šefa mu u u stranci i Vladi Andreja Plenkovića i ministar zdravstva Vili Beroš ukazao kao novi korisnik TikToka.

Novi korisnik platforme TikTok nakon predsjednika HDZ-a i Vlade Andreja Plenkovića postao je i ministar zdravstva Vili Beroš.

Sa svojeg novog profila ministar svoje pratitelje potiče da ga zaprate klikom na "plusić" kako bi bili informirani o novostima iz zdravstvenog resora.

Pročitajte i ovo Vili Beroš Pohvalio se napretkom Beroš pozvao građane da koriste mail za smanjenje listi čekanja, evo koliko ih se javilo

 

@vili.beros Pozdrav svima i dobrodošli na moj službeni TikTok profil! 🥳 Ovdje ćemo razgovarati o našem najvažnijem resursu: zdravlju! Zapratite profil i budite informirani jer zdravlje je prvo! 💙 #ZdravljeJePrvo #ministarstvozdravstvarh #viliberos #hrvatska ♬ A short sound effect - KKLab

"Munjevitom brzinom prikazat ćemo sve što smo napravili u hrvatskom zdravstvenom sustavu", poručio je Beroš koji već ima nešto manje od 300 pratitelja.

Pročitajte i ovo Ilustracija Mala škola izbora Kako pravilno glasati: Znate li što je preferencijalno glasanje?

Kakav je video i kakave su reakcije na njega procijenite sami. Izborna kampanja, onaj službeni dio, samo što nije počeo, a Beroš je na prošlim parlamentarnim izborima osvojio najviše preferencijalnih glasova od svih, više i od Plenkovića.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene