Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Klevetao Šiprag?

VIDEO: Zagorec na sudu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na sudu se danas pojavio i Vladimir Zagorec. Umirovljenog generala bivša tajnica u Ministarstvu obrane, Snježana Šiprag tuži jer ju je oklevetao, nazvavši je ljubavnicom Hrvoja Petrača.

Zagorec tvrdi da su ga krivo shvatili. Ona je, kaže, za njega bila Petračeva prijateljica. Kako je riječi iz jednog od generalovih intervjua protumačio sam Petrač znat ćemo početkom prosinca, kada će ga sud saslušati. U drugom pak, slučaju Zagorec je optužen da je poticao Suzanne Bunjevac za ometanje istrage za aferu dragulji. Njegov odvjetnik takvo kazneno djelo osporava.

Pročitajte i ovo Donald Trump Tužba za klevetu Sudac upozorio Trumpa: ''Mogli biste biti izbačeni'' Slika nije dostupna Nepravomoćna presuda Zagorec oslobođen optužbe za ometanje istrage

>> Slučaj Šporer: Zagorec na sudu krajem studenoga

'Na pitanje je li kriv, odgovorio je da ne shvaća optužnicu, da nema pojma što mu se stavlja na teret, što je činjenično i pravno, kojeg je on svjedoka nagovarao da opstruira istragu. Ponavljam Suzana Bunjevac nikada nigdje nije bila navedena kao svjedok’, rekao je Zvonimir Hodak.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene