Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Torte, broševi, dresovi...

VIDEO Sve nepodopštine stranačkih podmladaka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Igrokaz koji je jučer izvela mladež HDZ-a na Markovu trgu pokušavajući uručiti hrvatski dres premijeru samo je jedna od niza akcija koje su mladi različitih političkih stranaka izvodili prošlih godina. Dijelili su torte, oblačili se kao vatrogasci, bivšoj premijerki nosili broševe...

HDZ mladež jučer se dobro zabavljala na Markovu trgu. Donijeli su premijeru dres vatrenih da ne trči u dresu engleske reprezentacije. Na kraju ga nisu uručili, nego ostavili na porti.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković, Zoran Milanović - 3 na Plesu Novinari pitali Jandrokovića je li tampon zona, a ubacio se Milanović: "On je prefit" Zoran Milanović razgledao Rafale - 3 novi hrvatski ponos FOTO Zoran Milanović popeo se na jedan Rafale i pomno ga razgledao

No nije ni SDP-ova mladež bez inspiracije. Prošle godine na Rabu zaskočili su tadašnju premijerku Jadranku Kosor poklonivši joj broš s fotografijom nje i bivšeg premijera Sanadera. Poklon je dobio i osječki gradonačelnik Krešimir Bubalo. Od HDZ-a je za rođendan dobio tortu, poruku i tabletu za pamćenje.

>> Mladež HDZ-a Milanoviću donijela poseban dres hrvatske reprezentacije

Adut mladih SDP-ovaca bili su broševi i brojka nezaposlenih. Podmlatku HDZ-a afera vatrogasnih vozila. Naša je kamera prošle godine u Rijeci zabilježila i razgovor Jadranke Kosor i članova Foruma mladih SDP-a koji su je molili da im otvori cestu D404.

Mladima, čini se, ne nedostaje ideja kada treba provocirati. No, nebi bilo loše da imaju ideja i kako rješavati ozbiljne probleme koji muče hrvatske građane.

Sve najzanimljivije 'poklon-epizode' u režiji stranačkih podmladaka možete pogledati u priloženom videu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene