Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Divljanje po Hitnoj

VIDEO: Razuzdani tulum u gospićkoj bolnici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Istraga se, početkom godine, provodila i u gospićkoj bolnici. Ali ne zbog malverzacija, nego razuzdanog novogodišnjeg tuluma. U našu redakciju stigla je snimka čiji glavni akteri, među kojima je i jedan zaposlenik bolnice, pijani divljaju po odjelu Hitne pomoći. Ono što najviše čudi je da ih liječnici u tome nisu ni pokušali spriječiti.

Nakon penjanja po zidovima, igre metlom i međusobnog obračuna na hodniku gospićke bolnice četvorica mladića umotana u plahte i bijele kute posjetili su odjel hitne pomoći. 'Doktore, de mu nešto prepišite. Mi smo pijani', čuje se na snimci. Ravnateljica bolnice taj dan nije bila na poslu, a za nesvakidašnji posjet u kojem je stradala i božićna jelka saznala je od kolega. 'Oni su čestitali u bolnici Novu godinu, obukli su bijele uniforme, bili su razdragani, veseli, skakali su, mislim da su čak vozili kolica. Bili su, po onome što sam ja saznala, pripiti. Oni su na jedan svoj svojstven način čestitali blagdan', kaže Marija Vrljan Ilijevski, ravnateljica gospićke opće bolnice.

Pročitajte i ovo Privođenje gospićkih policajaca Grozna priča iz Gospića Policajac osumnjičen za silovanje u istražnom zatvoru zbog dječje pornografije Ilustracija Optužena žrtva nasilja Žena koja je policajce prijavila za silovanje osuđena zbog remećenja javnog reda: Mora platiti 300 eura

Milinovićev nećak glavni čestitar

Glavni čestitar u veselom društvu bio je zaposlenik bolnice Dragan Jakovljević, nećak ministra zdravstva Darka Milinovića. 'Sljedeći dan sam nazvala Dragana. On je došao i ispričao se. Ukorila sam ga, napisala sam mu opomenu za nedolično ponašanje. On je mislio da je na taj način cool čestitat. Nije cool', rekla je ravnateljica. Na kraju razuzdanog pohoda u kojem je stradao i radijator, pojedinac iz vesele ekipe odlučio se skinuti i skakutati po bolnici. 'Bolnica je otvorena, u nju može ući tko god hoće, ja nad tim ljudima nemam ingerencije', dodaje ravnateljica. Djelatnici bolnice se u novogodišnjem pohodu nisu snašli, pa su dečki, a da ih nitko nije otjerao, zabavu završili na odjelu rendgena.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene