Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade"

Prati svjetske trendove

VIDEO Poput Schwarzeneggera i Johnsona: Bandić promovira biciklizam

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić i njegov protukandidat na predstojećim lokalnim izborima, Rajko Ostojić, provozali su se biciklima Zagrebom, u sklopu službenog otvaranja Prve međunarodne konferencije o biciklističkom prometu i cikloturizmu u RH.

Bandić, Ostojić i njihova biciklistička pratnja, u kojoj je bio i predsjednik gradske skupštine Davor Bernardić, stigo je ispred Tribine grada zagreba na Kaptolu 27, oko 9:30 sati.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ostojić o izbornim rezultatima Ranko i Rajko Ostojić o odgovornosti za SDP-ov poraz na zagrebačkim izborima Slika nije dostupna Drugi krug izbora Bandić pobijedio u Zagrebu, Ostojić priznao poraz

>> Bandić: Milanović i ja smo na istom zadatku

Po dolasku zajedno su se fotografirali te potom razišli, svako na svoju stranu. Gradonačelnik i njegov protukandidat se dobro snalaze na biciklu, a kako sigurno voze, pogledajte u priloženom videu.

Bandić i ostatak društva očito prate svjetske trendove, a opće poznato je kako, primjerice, londonski gradonačelnik Boris Johnson stalno vozi bicikl. 2011. godine Johnson je ugostio i bivše guvernera Kalifornije Arnolda Schwarzeneggera, koji je s njim razgovarao o unaprijeđenju tržita tehnologija s niskom emisijom ili bez emisija ugljika.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene