Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ostojić o izbornim rezultatima

Ranko i Rajko Ostojić o odgovornosti za SDP-ov poraz na zagrebačkim izborima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić (SDP) izjavio je danas da izborni gubitnici "ne trebaju snositi političku odgovornost" jer bi to isključivalo mogućnost natjecanja, a ministar zdravlja Rajko Ostojić (SDP) da će analize pokazati čija je odgovornost za poraz na izborima u Zagrebu.

"Uvijek mora postojati izborni gubitnik. Bila bi loša poruka ako bih rekao da svi gubitnici moraju snositi sankcije. To je nepotrebno, jer bi isključivalo mogućnost natjecanja", izjavio je novinarima Ranko Ostojić u hotelu Dubrovnik gdje je sudjelovao na seminaru o borbi protiv krivotvorenih lijekova.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Kandidatura SDP predložio Ostojića za gradonačelnika Zagreba! Slika nije dostupna Utrka za gradonačelnika SDP i HNS u Zagrebu idu zajedno, kandidat Rajko Ostojić?

Ostojić priznao poraz: S Bandićem će nam trebati jako, jako puno sreće

Novinari su također pitali ministra zdravlja i bivšeg SDP-ova kandidata za zagrebačkog gradonačelnika Rajka Ostojića očekuje li da će se u SDP-u zbog izbornog poraza pokrenuti pitanje njegove odgovornosti ili odgovornosti predsjednika zagrebačkog SDP-a Davora Bernardića, na što im je odgovorio da će to pokazati analize.

"Pa, polako o tome, analize će sve pokazati", rekao je Rajko Ostojić. (HINA)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene