Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Provjerite zašto

VIDEO Ogulin: Iz ove kuće bajki djeca ne žele otići

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ogulin je nakon festivala bajki dobio i muzej bajki. Priče iz davnina oživjele su na najsuvremeniji, multimedijalni način.

Drveće koje pripovijeda bajke, čarobno ogledalo koje svakome tko se u njega zagleda otkriva tajne moći i još mnogo čudesnih odaja, već od prvoga dana oduševljavaju mališane, ali i njihove roditelje.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna OČEVID U TIJEKU Teška prometna nesreća u Ogulinu, poginuo pješak Marinko Sabljak NEZAPAMĆENE SUŠE Voda iz jezera ipak sačuvala urod ogulinskog kupusa: "Skupo je i teško..."

Djeca svih dobi Muzejom su naprosto oduševljena. Vilenjaci volonteri posjetiteljima su uvijek na usluzi. "Zaista nije bilo ni jedne negativne reakcije, osim jedne gospođe, koja nam je rekla da kuća ima jednu manu, a to je da djeca ne žele ići iz nje", rekla nam je volonterka Valerija.

U Ogulinu je baš sve u znaku bajke!

"Zadivljeni su, zadivljeni su, čekaju u redovima pred tim najatraktivnijim dijelovima našeg muzeja. Sve im je lijepo, sve je novo i zaista mislim da tako nešto još nisu vidjeli", kaže Sabina, Valerijina kolegica.

Posjetitelji već stižu iz cijele zemlje, a put do ovoga bajkovitog mjesta već pronalaze i gosti iz inozemstva. Projekt poput ovoga sigurno će dati novi zamah turizmu koji se polako ali sigurno razvija u ovome kraju.

Ivanina kuća bajki razvijat će i nove sadržaje. Očigledno je kako su Ogulin i Ogulinci titulu najbajkovitijeg grada odlučili čvrsto zgrabiti i ne ispuštati iz ruku.

Sve o toj čarobnoj kući pogledajte u video prilogu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene