Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Uzbudljivu sjednicu Sabora začinio je HDSSB-ov Boro Grubišić koji je izvadio tajno oružje protiv 'cenzure u Saboru' - megafon.


Naime, Grubišićevo izlaganje pratilo je stalno isključivanje mikrofona, no on je bio spreman na sve scenarije pa je sa sobom imao megafon kojeg mu je ispod stola dodao stranački kolega Dinko Burić.

Vezani članci Slika nije dostupna VIDEO UHVATILE IH KAMERE: O ovome priča cijela Češka! Slika nije dostupna Ovu snimku sigurno želi što prije zaboraviti!

'Drago mi je da su gospoda iz vladajućih stranaka dosta govorila o rekonstrukciji vlade no radi se o političkoj smjeni kojom se pokušava spasiti politika HDZ-a', pokušao je izreći Grubišić no potom se isključuje mikrofon te Grubišić poseže za već pripremljenim megafonom.

>> Većinom glasova prihvaćeni svi novi ministri i potpredsjednici Vlade

'Ako još jedanput ugasite mikrofon ja ću upotrijebiti govorno pomagalo. Gospodine Bebić ja vas molim za intervenciju', povikao je.

To vas netko prekida', kazao mu je Luka Bebić nakon drugog 'stišavanja' mikrofona. Grubišić tada uzima megafon, a mikrofon se još jednom prekida.

'Molim vas nemojte isključivati kolegu, a vi nastavite govoriti na ovaj naš...', kazao mu je Bebić, no Grubišić nastavlja na megafon.

'Ma dajte molim vas nemojte mi uvoditi sada novitete u Sabor, bez dodatnih instrumenata', zamolio je Bebić praćen smijehom u Sabornici.

Grubišić potom završava svoje izlaganje na 'normalan mikrofon' bez prekida.