Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uzavrele strasti na Trgu bana Jelačića

VIDEO: Fizički napao aktivisticu Građanske akcije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Aktivisti građanske akcije na Trgu bana Josipa Jelačića izveli su novu akciju koja se nije svidjela neistomišljenicima, te je došlo i do fizičkog napada.

Cijelu akciju i nemili događaj snimili su aktivisti mobitelom.

Pročitajte i ovo Napad na Ukrajinu - 1 Oštećena bolnica Rusija izvela novi napad: U gradu Černihivu poginulo najmanje 13 ljudi Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić napadnuta hrvatska filmska ekipa Hrvatska je poslala prosvjednu notu zbog napada na Hrvate u Srbiji

Aktivisti Građanske akcije su nedaleko od štanda HDZ-a na Trgu bana Jelačića podigli transparente na kojima je pisalo 'Bolje smak svijeta nego HDZ' i 'Bajka završava za 9 dana', dok je još jedna gospođa držala parodiranu verziju predizbornog plakata HDZ-a, s natpisom 'Zbog nas danas umirovljenici kopaju po smeću/naše mirovine su sigurne/HDZ'.

Jednog gospodina je čitav događaj poprilično uzrujao koji je riječima 'komunistička bando, nosite to tamo svojima' krenuo u raspravu sa aktivistima.

Zatim je nogom krenuo udariti aktivisticu uz riječi 'Nosi to, pi*** ti materina, što mi to u oči stavljaš' , te dodatno podgrijao uzavrelu atmosferu.

Jedna od okupljenih gospođa reagirala je na transparent o mirovinama, dobacivši kako se na tome može zahvaliti Mesiću.

Pogledajte video:

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene