Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pripuzov iskaz:

'Vi bi danas trebali uhvatiti znate koliko u Hrvatskoj gradonačelnika i načelnika? Jedno 300'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Objavljena je snimka iskaza Slobodana Ljubičića i Petra Pripuza, osumnjičenika u aferi Agram.

N1 objavio je snimku iskaza šefa Uprave Zagrebačkog holdinga, Slobodana Ljubičića, i direktora CIOS-a Petra Pirpuza koji su osumnjičenici u aferi Agram.

Pročitajte i ovo Podignuta optužnica protiv krijumčara droge Visokovrijedna meta Pao je Cezar: Krijumčari droge ubrali najmanje 3,3 milijuna eura, USKOK podigao optužnicu Milan Bandić na suđenju (Borna Filic/PIXSELL) namještanje, utaja, zloporaba Afera Agram: USKOK podignuo novu optužnicu protiv Bandića, Pripuza, Ljubičića...

Pripuz je istražiteljima rekao kako tvrtka Cezar jedina u Zagrebu i šire od 2011. ima dozvolu za sakupljanje, skladištenje i oporabu glomaznog otpada.

Bandić novac skrivao u stanu i uredu, a ima i više stanova?

'To je činjenica, nitko drugi nema tu dozvolu da bi postupao u skladu sa zakonom, nije to naša izmišljotina. To što smo mi Hrvati naučili da ćemo baciti na livadu pa će Čistoća odnijeti na Jakuševac to je ministar zabranio i Zagreb se našao u problemu', rekao je i nastavio:

'Prvi puta se događa da se zakon mora primijeniti u slučaju zbrinjavanja i oporabe glomaznog otpada, prvi puta, nitko to nije radio. Svi su bacali ležerno i još danas bacaju na odlagališta. Vi bi danas trebali uhvatiti znate koliko u Hrvatskoj gradonačelnika i načelnika? Jedno 300. Znate zašto? Jer i dalje rade isto, po starom.'

Što je još istražiteljima rekao Pripuz, ali i Slobodan Ljubičić pročitajte OVDJE.  

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene