Vesna Pusić (Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL)
Vesna Pusić (Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL)

Kandidati na listi Narodne koalicije iz 1. Izborne jedinice Vesna Pusić, Sonja König i Igor Kolman subotu prijepodne proveli su u druženju s građanima Zagreba.


OVDJE ISPROBAJTE APLIKACIJU GDJE SAM 2016.

Zainteresirani građani prilazili su im sa svojim viđenjem aktualne političke situacije ususret nadolazećih prijevremenih parlamentarnih izbora.

'Održali smo akciju u okviru kampanje za predstojeće parlamentarne izbore, za Narodnu koaliciju SDP-a, HNS-a, HSS-a i HSU-a, koja nudi novu šansu Hrvatskoj, jer nam nije do šale, a ne želimo ni očajavati, kao u posljednjih osam mjeseci. U državi se nije radio ništa, osim štete, od studenoga prošle godine, te je sada zaista vrijeme da nastavimo tamo gdje smo stali. U posljednjih nekoliko mjeseci Hrvatska je imala katastrofalan sastav Vlade i državnog vrha', poručila je u izjavi za medije na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu počasna predsjednica HNS-a Vesna Pusić.

Kandidati su građanima na Kvaternikovom, Britanskom, Preradovićevom i glavnom zagrebačkom trgu dijelili promidžbene materijale te su ih pozvali da 11. rujna obavezno izađu na izbore i izaberu siguran smjer.