Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Hrana, glazba i zabava

Veselo u Selcu: Obilježen Dan mjesta i 100 godina hotelijerstva

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Veselo je bilo danas u Selcu. Prekrasan sunčani dan stvorio je idealnu kulisu za slavlje, i to dvostruko. Obilježavao se dan mjesta, ali i velikih 100 godina hotelijerstva u Selcu.

Pučka veselica uz fine zalogaje, glazbu i sajam autohtonih proizvoda, svi su se složili, bila je pun pogodak.

Pročitajte i ovo Sajam maslina - 4 Najavljena dobra godina Cijena mnogima omiljenog ulja u godinu dana porasla više od 40 posto, proizvođači objašnjavaju zašto je to tako Andrej Plenković u Virovitici komentirao aktualne teme Plenković o upadu policije u Ministarstvo kulture i kontroverzi oko Turudića: "Nismo mi veslo sisali ovdje osam godina"

>> Okus jagoda i miris mora i što više čovjeku treba za odmor?

Vela padela od jutra je u pogonu. Valja paziti da svi budu zadovoljni. Najzahvalnije u bogatoj ponudi, očekivano su bile dame. 'Super, ne moramo kuhati, pobrinuli smo se i za ostale članove obitelji i uživamo', kaže Edita Jeličić Krpan.

Stoljetna tradicija ogledala se i na sajmenoj ponudi. Domaći autohtoni proizvodi spravljeni prema recepturama naših mama i baka bili su pravi hit. I nije se samo razgledavalo. Velikoj Selačkoj fešti baš ništa nije nedostajalo, a već na prve taktove s bine malo je tko uspio ostati ravnodušan. kako je to izgledalo pogledajte u video prilogu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene